Szaniszló Hajnalka | 2020.01.21. 17:00
Műhavas sífutás lesz Alsóörsön (eplényi hóval)
Szeretsz síelni, de – ha a Balatonról van szó – Eplényt már jól ismered, és kipróbálnál valami mást is? Akkor Alsóörsön a helyed, ahol e héten szombaton sífutást (is) rendeznek. Mutatjuk, hogy milyen programokkal várnak még a szervezők.

Az alsóörsi Sirály-parkban egész nap várják az érdeklődőket a műhavas sífutásra és a kísérőprogramokra.

Az Eplényből teherautókkal érkező műhavat előző este terítik le a Sirály parkba, és megépítik a körülbelül 100 méter hosszú, 2 méter széles sífutópályát. Ebben az időpontban a szervezők örömmel várják a környékbeliek azon lelkes tagjait, akik egy kis hólapolással segítenék a sífutópálya kialakítását.

Ha szeretnél többet megtudni a síelésről olyasvalakitől, akinek mindez a szenvedélye, itt olvashatsz egy interjút az Eplényi Síaréna marketingvezetőjével. Igazán inspiráló!

 

 

Másnap, 2020. január 25-én, szombaton 9 órától lehet díjtalanul kipróbálni a sífutást. Gyermekek részére körülbelül 20 pár komplett sífutó felszerelést biztosítanak. A szervezők meglepetés ajándékokkal is kedveskednek a programon részvevő, leglelkesebb csemetéknek.

A hó szállításának költségét Alsóörs Község Önkormányzata vállalta. A hóréteg a helyszínen marad a program zárása után is, elolvadásáig szabadon használható.

Várhatóan további, más programok is színesítik az érdekesnek ígérkező rendezvényt, ami 16.00 óráig tart.

További részletek az eseménynél.

Nyitókép: Pesthy Márton/Napló

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva