Szaniszló Hajnalka | 2020.04.10. 17:00
Napi pozitív gondolat 8. – Zola, New Level Empire
NEKED IS VAN KÉT PERCED. Napi pozitív gondolat című sorozatunkban megszólaltatunk egy-egy ismert előadót, zenészt, a Balaton szempontjából releváns személyiséget, aki szorosan kapcsolódik hozzá, aki a szerelmese a tónak. Érzések, hangulatok, egy kis energia a mai naphoz. Ma Zolát, a New Level Empire énekesét kérdeztük.

– Minden rosszban van valami jó, mindennek látni kell a másik oldalát is. Én legalábbis próbálom így látni, így kezelni az élet adta dolgokat. Alapvetően szeretek itthon lenni, olyan környezetet alakítottam ki magam körül, amelyben szeretek élni, dolgozni, alkotni. A munkám jelentős részét, legalábbis az alkotói részét itthon végzem, szóval ez a helyzet most nem új.

Tény, hogy most több idő jut mindenre, illetve jobban ki kell használni az időt, ami adatott. A kertben is tudok pepecselni, ami azért nagyon nagy dolog ebben a szituban. Alapvetően jól kezelem a helyzetet, és igyekszem jól használni, kihasználni a napokat, főleg azokat, amikor szép idő van. A zenekartagok sem érintkeznek egymással, de összehoztunk két online szobakoncertet, ami azért roppant jól esett és nagyon értékelte a közönségünk!

Persze irtóra hiányoznak már a szabadtéri koncertek, a balcsi körüli bringázások, a közösségi élet. A minap pont nézegettem a régebbi fotóinkat a tihanyi levendulaszedésről és a Balcsi-bringatúráról. Ilyenkor jó érzés előszedni az emlékeket, és persze naívan tervezgetni, hogy hamarosan újra átélhetjük – mondta Zola.

Nézd meg lentebb Zola balatoni emlékeit!

A sorozat további részeit itt tudod elolvasni.

Közkívánatra újra itt vagyunk egy szobakoncerttel:) Hangerőt fel, kikapcsolódás indul! #maradjotthon #savethesummer #együttkönnyebb

Közzétette: New Level Empire – 2020. március 29., vasárnap

 

View this post on Instagram

?? #sup

A post shared by Ujvári Zoltán Szilveszter Zola (@zolaofficial) on

 

View this post on Instagram

Balatoni Bringatúra 1. nap???

A post shared by Ujvári Zoltán Szilveszter Zola (@zolaofficial) on

 

Nyitókép: New Level Empire – Zola / archív

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva