Szaniszló Hajnalka | 2020.05.02. 10:00
Nézz bele te is a csodaszép balatoni webkamerákba!
A Balaton mindig gyönyörű és a tavasz kiemelten látványos időszak a tó életében. A webkamerák segítségével neked sem kell lemaradnod a látványról. Összegyűjtöttük a legjobbakat, nézz le te is a tóhoz a kamerák segítségével, és töltődj fel.

Tihany egyik legjobb webkamerája
Látszik az apátság, a ragyogó víztükör (de amikor nem ragyog, akkor is gyönyörűen hullámzik), kacsák, ha szerencsénk van, hattyúk is beúsznak a képbe.
Itt található.

Fonyód is nagyon szép webkamerán keresztül
A Várhegy kilátón elhelyezett kamera képén keresztül is csodálatos látványban lehet részünk. Egyszerűen gyönyörű a víz és a túlpart! Itt te is megcsodálhatod.

A veszprémi toronyház kilátásának szédítő szépsége
Veszprémben van egy, a magasba emelkedő, híres toronyház, a húszemeletes. Az épület tetején is elhelyeztek webkamerát, így ebből a szédítő mélységből tekinthetünk le a városra, s a környező tájra. Itt találjátok.

Badacsony
Természetesen a meseszép Badacsony sem marad ki a sorból, itt találtok webkamerát.

Fotó: Mihály Szilvia

Zamárdi, Kőhegyi-kilátó
A webkamerát látván azonnal indulnánk. Most azonban, amíg még kell egy kis türelem, ezek a kameraképek is megoldást jelenthetnek.

Siófok webkamerái
Aranypart, Petőfi sétány, Lidó strand és természetesen a Víztorony tetején is több kamera található. Böngésszétetek őket, igazán megnyugtató a látványuk.

Balatonföldvári webkamera
Az egyik kedvencünk, a víz csodálatos, pihentető látványával a földvári webkamera. Számos applikáció épül az ilyen meditációs képekre, nekünk azonban sem app, sem pénztárca nem kell hozzá: a mi balatoni webkameránk látványa otthonról is bármikor kisimíthatja az idegeinket egy feszültebb munkanap után.

Balatonfüred
Bár ebben a pillanatban szinte teljesen kihalt a füredi hajóállomás, a látvány így is lehengerlő, nézz a távolba az északi part egyik legkedveltebb településéről!

 

Nyitókép: Böröczky Bulcsú

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva