PR cikk | 2021.08.14. 00:05
Orgonavarázslat Sebestyén Mártával
Hirdetés - Csütörtökönként OrgonaPont Balatonlellén! Indítsa a hosszúhétvégét egy fantasztikus koncerttel! Augusztus 19-én Sebestyén Márta énekművésznő és Szamosi Szabolcs orgonaművész hangversenye lesz Balatonlellén, a Szentháromság Plébániatemplomban.

A Filharmónia egész nyáron tartalmas kikapcsolódásra ad lehetőséget országszerte. Augusztusban a hagyományokhoz híven megrendezésre kerül az OrgonaPont sorozat, mely Balatonlellén is várja a közönséget minden csütörtökön. Sebestyén Márta énekművésznő és Szamosi Szabolcs orgonaművész hangversenye a Szentháromság Plébániatemplomban kerül megrendezésre augusztus 19-én 20 órai kezdettel.

 

Sebestyén Márta Kossuth- Liszt Ferenc- és Grammy – díjas énekesnő, a magyar kultúra nagykövete. A klasszikus népzenei éneklés mellett szívesen utazik a világzene, egyházzene területére is, de nem riad vissza a merészebb találkozásoktól sem. Különleges énekhangja, zenei műveltsége és egyedi személyisége varázsolja közönséget már évtizedek óta itthon és a világ minden szegletében.

Szamosi Szabolcs Liszt Ferenc-díjas orgonaművész életét minden szempontból kitölti a zene. Nemcsak dinamikus, improvizatív játékáról híres, újító, ám a zenei hagyományokat mindig szem előtt tartó művész, de a Filharmónia Magyarország vezetőjeként a magyarországi klasszikus zenei élet egyik motorja, számtalan komolyzenei program, esemény – köztük az Orgonapont koncertsorozat – ötletgazdája és szervezője.

Jöjjenek el és legyenek részesei a nagy találkozásnak, hallgassák a templom hűvösében a Nyújtsd ki mennyből című hangverseny csodálatos dallamait!

Jegyek válthatók Balatonbogláron a Sümegi Travel irodájában (8630 Balatonboglár, Dózsa György utca 1. Tel.: 85/550-178, 30/562-7187), online a www.jegymester.hu oldalon, valamint a hangverseny előtt a helyszínen. További információ a programról a www.filharmonia.hu weboldalon található.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva