Mihály Szilvia | 2020.02.10. 17:00
Őrületes bulikkal vár a keszthelyi Viviera Beach
Majka, Rúzsa Magdi, Rakonczai Imre, ByAlex, Kowalsky Meg a Vega és Horváth Tamás biztosan fellép a keszthelyi Viviera Beachen, lesz Retro party és számos DJ keveri a zenét a forró nyári éjszakákon. Garantáltan minden korosztály talál magának koncertet a nyár során!

Már februárban foglalhatunk jegyet a legnagyobb keszthelyi koncertekre, hamarosan teljes lesz a Viviera Beach programajánlója. A Balaton egyik legnagyobb rendezvényhelyszíne idén is elhozza Keszthelyre hazánk legjobb lemezlovasait, legnépszerűbb együtteseit és legnagyobb party sorozatait!

Fotó: Pixabay

A Városi strandon az esti zenei programok mellett napközben is koktélbárok, baldachinos pihenők, nappali DJ pult vár rád egész nyáron. Számtalan sport és szabadidős programmal, családi rendezvénnyel és kulturális eseménnyel egészítik ki zenei kínálatukat.
A Vivirea Beachet üzemeltető Yema Ibrahimkhail fontosnak tartja, hogy az esti programok mellett egész nap szórakoztassák a családokat, akár a kisgyerekes, akár az idősebb korosztályt. A Viviera Beach június 15-től augusztus 31-ig napközben normál strandbelépővel látogatható, a strandpénztárak bezárása (18 óra) után esténként ingyenes lesz a belépés, jegyet csak a koncertekre kell váltani.

Kép: pixabay

– Az előző év tapasztalatai alapján nagyon jól működik az elektronikus beléptető rendszer, az elővételes jegyeknek köszönhetően nem alakult ki sorban állás, tumultus a nagykoncertek előtt sem. Elég volt a telefon kijelzőjén felmutatni a jegyet, és a több ezer ember percek alatt jutott át a beléptető kapukon – tudtuk meg Yemától.
– Idén is arra ösztönözzük a vendégeket, hogy idejében váltsák meg belépőjüket. A gyorsaság ráadásul kedvezményes árakat jelent, hiszen a koncert időpontjához közeledve emelkednek a jegyek árai.

– Mit jelentenek a VIP jegyek?
– Több típusú kiemelt jegyünk van, azt látjuk, hogy vannak igazán fanatikus rajongók, ezzel nekik kívánunk kedvezni. Vannak olyan zenekarok, akiknek akár ezer fős olyan rajongói köre van, akik az országon belül mindenhová követik őket. Egy ilyen fix mag már a hangulatot is garantálja a fellépéseken. Ők képesek a koncert kezdése előtt akár két órával a színpad közelében várni. A színpad előtti kiemelt állóhelyünk nekik kedvez, ide 2-300 ember fér el, színpad elrendezéstől függően.
A backstage jegyet vásárlók a színpad szélénél bulizhatnak, itt mennek fel a fellépők a színpadra, itt garantált a találkozás és a közös fotó a kedvencekkel.

Kép: pixabay

A szimpla VIP jegy egy elkerített, lefedett részre biztosít belépést, ahol külön italpulttal és tánctérrel nagyjából 2-300 ember számára tudunk kiemelt helyet biztosítani. A Gold VIP belépővel közvetlenül a színpad melletti pódiumon ülőhelyeket is biztosítunk, ez 40 fő részére biztosít kiemelt élményt.

– 42 programmal készültök a nyárra. Mi lesz akkor, ha adott koncerten esik az eső?
– Koncert csak nagy vihar, zivatar, villámlás esetén marad el. Ha csak esik az eső, akkor megtartjuk a bulit. A színpad és a technika fedett, a vendégek pedig vagy a koncertjegy mellé kapnak egy esőkabátot vagy vásárolhatnak is a pénztárakban. Felkészültünk, rengeteg színes esőkabáttal várjuk a nyarat, de reméljük, nem lesz rájuk szükség.

Kép: pexels.com

117 fellépőnk lesz idén, 10 nagykoncertet, 2 retro fesztivált szervezünk, igyekeztünk mindenre felkészülni, hogy tökéletes élményt nyújtsunk a vendégeknek.

– Milyen feltételek szükségesek ahhoz, hogy nagyszínpadi, élő koncerteket tartsatok?
– A nagyszínpad mérete (12×14 méter) mellett nagyon fontos a világítás-, füst- és hangtechnika. Ezeknek az élő koncerteknek nagyon szigorú technikai feltételei vannak. Egy-egy koncert előtt nem ritka, hogy akár 40-50 ember dolgozik a technikai előkészítésen. A zenekarokkal 25-30 fős személyzet érkezik, és nekünk is van 10-15 emberünk.

– Hány embert vártok idén a Viviera Beachre?
– Az előző évben 50-60 ezer ember fordult meg nálunk, az idei célunk, hogy elérjük a bűvös százezres számot. A nagyszínapados fellépőknek köszönhetően már nem kell a keszthelyi fiataloknak vagy az itt nyaralóknak egy jó buli kedvéért Siófokra, vagy Balatonfüredre utaznia, mint évekkel korábban, mi házhoz hozzuk a kedvenceket.

Kattints ide a 2020-as nyár Viviera beach programjaiért!

Nyitókép: pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva