likeBalaton.hu | 2020.07.19. 19:00
Öt embert vittek el kábítószer miatt a keszthelyi rendőrök
Annyi kábítószert találtak két autóban a keszthelyi rendőrök, hogy azonnal bevittek öt embert. Marihuánát és kiporciózott fehér port is lefoglaltak.

Négy férfit és egy nőt fogtak el a keszthelyi rendőrök, kábítószert találtak náluk és a gyorsteszt eredménye is pozitív lett.

Keszthelyen, a Madách utca és a Csárda utca kereszteződésénél ellenőriztek két személyautót a helyi kapitányság munkatársai vasárnap kora délután. Az egyik járműben egy 28 éves budapesti, egy 35 éves és egy 39 éves zalai férfi volt, míg a másikban egy 35 éves soproni férfi és egy 42 éves nagykanizsai nő – írja a police.hu.

A rendőrök az autókban egy őrlőt találtak, amiben zöld növényi törmelék volt, valamint tasakokban kiporciózott fehér port. Ezt követően a nőt és a négy férfit előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, ahol a kábítószer-gyorsteszt is pozitív eredményt mutatott. A nyomozók kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket és kábítószer birtoklása miatt eljárás indult ellenük.

Forrás: police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva