2018.05.30. 07:26
Pánt nélküli bikini - kinek való és kinek nem?
Szponzorált tartalom - Örök sláger az úgynevezett bandeau bikini, amelynek nincsenek vállpántjai. Nem minden alkatra ajánlott, de egy biztos: tuti sikert aratunk, ha ebben jelenünk meg.

Ideális megoldás napozáshoz

A megfelelő fürdőruha kiválasztása egyrészt függ az aktuális trendtől, de még inkább az adottságainktól: a mell- és csípőbőségünktől, testalkatunktól. A bandeau bikinit sokan viselnék szívesen, mivel nem hagy csíkot a váll részen, és garantálja a szép, egyenletes lebarnulást. Nem véletlen, hogy leginkább napozáshoz szokták felvenni.

Leginkább a kicsi és a közepes mellméretű hölgyeknek ajánlott, mert a pánt nélküli felsők ugyan merevítéssel készülnek, de csak bizonyos méretig tartanak stabilan.

Teltebb keblekkel már olyan verziót érdemes választani, amely lecsatolható pánttal rendelkezik. Így ha beleugrunk a vízbe, akkor csak feltesszük a pántot, és a felső stabilan tart.

Ha a természet bőkezű volt velünk, akkor mondjunk le erről a bikini változatról, és válasszunk inkább széles pántú, jól tartó, kosaras bikini felsőt. A csőtopot egyértelműen a pici mellekre találták fel.

Egészségesebb a szélen rögzített pánt

Ha levehető pántos változatot szerzünk be, érdemes arra a fajta pántra szavazni, ami kijjebb van rögzítve, nem pedig a dekoltázs közepénél. Ez utóbbi szép látvány, de nem tehermentesíti kellően a kebleket. No és ha a pántok a vállnál vannak, a barnulást sem akadályozzák – szélesebb nyakú felsőben sem látszanak a világosabb csíkok.

Akinek széles a válla, annak nem előnyös a bandeau bikini, mivel optikailag erősíti a felsőtestet. A pántok – főleg ha átlósak – megtörik a látványt, és karcsúsítanak; választhatunk például félvállas fürdőruhát.

Érdemes még odafigyelni arra, hogy a bikinifelső – no és az alsó – szabása előnyös legyen. Ha valaki fiús alkat, akkor jót tesznek az erőteljes színek, minták, esetleg a megfelelő helyen elhelyezett fodrok, flitterek. Minél látványosabb vizuálisan a felső, annál jobban erősít mell tájon, és akár a szivacsbetétet is feleslegessé teszi.

Idén nyáron szerencsére divatosak a vad színek: egy neon narancs, piros vagy élénkzöld bikini szuper választás.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva