2020.01.08. 06:15
Pavilon sátor 3x3 praktikus tetőszerkezet
Hirdetés - Ha biztonságos sátorra van szüksége, ollós szerkezetű sátor nagyszerű választás. A 3x3m méret sok felhasználási lehetőséget kínál.

Pavilon sátor 3 x 3 különféle felhasználási lehetőset kínál

Pavilon sátor 3x3m a legnépszerűbb és legkeresettebb méret közé tartozik. Kilenc négyzetméter elég helyet biztosít. Otthon is kihasználhatja a kertjében. Pihenőhely, ahol kellemes pillanatokat tölthet nemcsak egyedül, hanem szeretteivel vagy barátokkal is. Tárolóhelyként is szolgálhat a kertben különféle tárgyak, kerti szerszámok számára.

A pavilon sátrak 3x3m-es mérettel a piacokon, vásárokon is használhatók. A sátor biztonságos helyet biztosít a forró nap, a szél és az eső esetében havazáskor is megvédi Önt. Gyakorlatilag bárhová elhelyezheti. Ha a fűben állítja fel a sátrat, a felületnek egyenesnek kell lennie. Felépíthető aszfalton vagy járdán is. Az ilyen típusú szerkezet előnye a gyors felállítás és raktározás. A magas színvonalú pavilon sátor stabil, a helyes rögzítése nagyon fontos. Betonfelületen vagy járdán történő felépítéskor a rögzítésre használjon nehezék zsákokat. A zsákokat homokkal vagy sóderrel kell feltölteni majd tépőzárral kell a sátor lábához rőgzíteni. A földön, fűvön történő felállítás esetén használjon cövekeket.

Pavilon sátor 3×3 karbantartása és tárolása

Pavilont szárazon kell tárolni. A használat során a sátor nagyon nem szennyeződik. Kisebb beszenyneződésnél általában elegendő vízzel lemosni. Nagyobb szennyeződés esetén, a vászon csak enyhe mosószerekkel – szappannal és vízzel tisztítható. A víz hőmérséklete nem haladhatja túl a 40 ° C. Ellenkező esetben a vízálló rétegek megsérülhetnek. A bonyolultabb tisztításkor el kell választani a ponyvákat a szerkezettől. Ahogyan már említettük, fontos hogy a ponyvák szárazak legyenek. A nedves ponyvákon penész keletkezhet a tárolásuk során. A pavilont ezután össze kell hajtani és védőtokba kell helyezni. Száraz és hűvös helyiségekben tároljuk.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva