viharjelzés: Siófoknál 0
-1°
-3°
D
3 km/h
Szaniszló Hajnalka | 2019.09.05. 16:25
Katonai konvojok uralják az M7-est!
Egy nemzetközi gyakorlat miatt katonai konvojok közlekednek több forgalmas útszakaszon, így az M7-esen is.

A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint szeptember 6-22. között tartanak gyakorlatot a Magyar Honvédség központi gyakorlóterén.

Útvonaluk:

Emiatt pénteken a Letenye határátkelőhely – M7 autópálya – 710. számú főút – 72. számú főút – 8. számú főút – Veszprém – Újmajor útvonalon, majd vasárnap a Tornyosnémeti határátkelőhely – 3. számú főút – M30 autópálya – M3 autópálya – M31 autóút – M0 autóút – M7 autópálya – 710. számú főút – 72. számú főút – 8. számú főút – Veszprém – Újmajor útvonalon közlekednek technikai eszközökből álló külföldi katonai konvojok.

A csehországi Libava lőtéren hajtottak végre éleslövészetet a Magyar Honvédség MI-24P típusú harci helikopterei a Dark Blade 2019 gyakorlat keretein belül.

Közzétette: Magyar Honvédség – 2019. május 31., péntek

 

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva