2018.09.07. 10:00
Radics Gigi : Paloznak egy kis ékszerdoboz
Az énekesnő a Paloznaki Jazzpikniken adott fantasztikus koncertet a Finucci Bros Quartettel, a repertoárjába felvett még néhány dalt kedvencétől, Beyoncé-tól is.

– Kislány koromban Cserháti Zsuzsa volt a példaképem. Az első dal, amit énekeltem nagyközönség előtt, az a Hamu és gyémánt volt. Amikor a kis együttesünkkel jártuk az országot, összeállítottunk egy Cserháti Zsuzsa-repertoárt, és énekeltem tőle a legnagyobb slágereket. Sokan azonban ezt nem tudták hová tenni, hogy egy kislány miért énekel Cserháti-számokat. Tízéves koromban megtaláltam a rhythm and blues zenei stílusomat, amely nagyon magával vonzott, mind a mai napig – kezdi a visszaemlékezést Gigi.

View this post on Instagram

?☺️❤️

A post shared by Gigi Radics (@gigiradics) on

Paloznakon most lépett fel először, de reméli, hogy nem utoljára.

– Kiskoromtól kezdve nagyon szeretem a Balatont. Paloznak egy kis ékszerdoboz. Ugyan nem sokat láttam a faluból, de magával ragadott a régi parasztházak miliője, hogy az itteni emberek mennyire barátságosak, kedvesek, egyszer remélem, sikerül alaposabban is megtekintenem a települést – mesélte Gigi, aki az interjú alatt egyfolytában mosolygott, áradt belőle a zene és az élet iráni szeretet.

Radics Gigi már gőzerővel készül a november 10-ei Budapest Arénában sorra kerülő koncertjére. Számára ez egy újabb mérföldkő lesz a pályafutásában.

Teljes cikk és forrás: veol.hu

Olvasd el többi sztárinterjúnkat is!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva