likebalaton.hu | 2021.03.31. 17:00
Rendeld házhoz a Balatonnál: termelői húsok, borok, lakásdíszek húsvétra - vagy rendelhetsz áruházból is
A Balaton több pontján a helyi termelők kiszállítják a rendelt termékeket. Ha inkább élveznéd a balatoni pihenést, és nem akarsz boltba járni, vásárolj be online. Egyes áruházláncok már a Balatonhoz is szállítanak. Ezeket gyűjtöttük most össze, hogy neked könnyebb dolgod legyen.

Húsvéti hidegtál- és ételrendelés

  • A Hotel Margaréta Balatonfüred egész területére kiszállítja a tematikus, friss húsvéti hidegtálakat, de személyes átvételre is van lehetőség a hotelben
  • A Balatonudvariban található Laci Pince Csárda idén harmincéves évfordulót ünnepel és húsvétkor sem áll le. Péntektől hétfőig telefonon várják a megrendeléseket
  • A BazsaLicom Bisztróból Balatonfüredről, húsos vagy vegetáriánus változatban is házhoz szállítják az ünnepi menüt

Fotó: BazsaLicom Facebook

Friss zöldség- és gyümölcskiszállítás

Péntekenként Balatonfüreden szállítja házhoz a finom, friss és egészséges zöldséget és gyümölcsöt a Zöldség-Gyümölcs Róka Frutta Kft.

Fotó: Zöldség-gyümölcs Róka Frutta Kft. Facebook

Ínycsiklandó torma a húsvéti sonka mellé?

Kavé, Kolbász, Kávézó és Delicatesse Balatonfüred: itt garantáltan házi tormát találsz, chilivel, céklával vagy akár mustármaggal ízesítve. Természetesen a jóféle húsvéti sonka is szerepel a kínálatban.

Fotó: Kávé, kolbász Kávézó Delicatesse Facebook

A Koczor Pincészet sós és édes finomságokat kínál a húsvéti időszakra, melyek között akár a házi pestós-tökmagos vagy Koczor lekváros-mandulás babka is szerepel.

Fotó: Koczor Pincészet és Vendégfogadó Facebook

Ha egy pohár finom balatoni borra vágysz…

A balatonfüredi Koczor Pincészet és Vendégfogadó házhoz szállítja a legfinomabb borokat, melyekhez egy hangulatos versikével szeretnének kedvcsinálót nyújtani:

„Koczor bor a legnagyobb ászunk,
karantén alatt is a leghűbb társunk.
Vakcina nélkül is erőre kapunk,
koccintunk egyet és elszáll a bajunk.
Locsolásért is jár ám egy pohárral,
ez az igazi jutalom, francba a tojással.
Vírus ide vagy oda, a Koczor bor maga a csoda!”

Fotó: Koczor Pincészet és Vendégfogadó

A Skrabski Vinotéka Balatonudvariból is rendelkezésedre áll:

Fotó: Skrabsi Vinotéka, Balatonudvaei Facebook

Húsvéti kézműves díszek rendelése

Hímes vagy csipketojás? A Balatonnál ezeket is házhoz rendelheted, s máris ünnepivé varázsolhatodat a nyaralód, az otthonodat. Bácsi Gabriella Csipketojásai csodás mintákkal csábítanak.

Fotó: Bácsi Gabriella csipketojásai Facebook

Fonott húsvéti kosárdekorációk és nyuszik a lakás díszeként, balatoni kézműves keze nyomán. A legjobb, hogy mind papírból készült!

Fotó: Sildikó-kosarai/Papírfonás Facebook

Megteheted azt is, hogy a nagy áruházláncokból/online rendelsz a Balatonhoz

Szintén kényelmesen, a kanapéról. .. kiterjesztette szolgáltatását Budapesten túlra is. Így akkor is leadhatod a rendelésed ezekben az áruházakban, ha a Balaton körül tartózkodsz az ünnepek alatt.

Tesco

Három rendelési opció közül választhatsz.

  1. A Tesco Doboz Webáruház segítségével több ezer tartós élelmiszer és háztartási termék közül lehet rendelni online. A Tesco-ban bevásárolnak helyetted megrendelt termékeket és dobozba csomagolják. A kiszállítást a futárszolgálat biztosítja, amely 3-5 munkanapon belül házhoz viszi a rendeléseket a nehezen elérhető területekre is. Ezért értelemszerűen csak tartós termékeket és egyéb, nem élelmiszer jellegű árukat csomagolnak a dobozokba. A termékek kiszállítási díja 1999 Ft. Ez az ár egységes, és nem függ a kézbesített csomagok számától. A kiszállítást 3-5 munkanapon belül végzi el a kiszállító. Természetesen van lehetőség kiszállítási idősáv foglalására is.
  2. A legalapvetőbb az online rendelés, amelyet a Tesco munkatársai szállítanak házhoz. Ez esetben – a fentivel ellentétben – friss árut (pékáru, zöldség, gyümölcs, hús, tejtermék) is rendelhetünk. Itt is van lehetőség idősáv foglalására.
  3. A Tesco az áruházak parkolóiban létrehozott átvételi pontokon is biztosítja a megrendelt áru átvételét.

– Az áruházlánc 15 online kiszállító áruházzal rendelkezik országosan, amelyek főként a megyeszékhelyekre és azok agglomerációjába szállítanak ki. A Balaton közvetlen közelében Siófokon, Balatonaligán, Balatonfüreden és Veszprémben van ilyen áruház. Kicsit távolabb esik a tótól, de Zalaegerszegen és Kaposváron is van ilyen lehetőség – tájékoztatta lapunkat a Tesco munkatársa.

Arról, hogy ez utóbbi két település milyen vonzáskörzetben szállít ki megrendelést, mindig az adott rendelés leadásánál tudsz tájékozódni.

Fotó: Freepik

Kifli.hu

A Kifli is kiterjesztette az online rendelését többek között a Balaton egyes régióira is. Tihanytól Zamárdiig már számos településre rendelhetsz online a keleti rágióban, mind az északi, mind pedig a déli parton.

Az alábbi településekre szállítanak ki:

Szántód, Zamárdi, Siófok, Balatonvilágos, Balatonakarattya, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Felsőörs, Alsóörs, Csopak, Balatonfüred, Tihany, Paloznak

Rugalmas, egy órás szállítási idősávval dolgoznak és ingyenes a kiszállítás 14.999 Ft felett. A Balaton környéki településekre picit más rendelési feltételek vonatkoznak, mint például a fővárosra, de ez is teljesen vásárlóbarát. Ezek szerint heti három napon szállítanak a tó körül:

  • hétfőn 15.00-19.00 között
  • szerdán 15.00-19.00 között
  • szombaton 9.00-14.00 között

– Ha reggel 8-ig leadja a vásárló a megrendelését, akkor még aznap megkapja a csomagot. Ha 8 után rendel, akkor a következő szállítási napon szállítjuk ki a rendelést – tájékoztatott a kifli.hu munkatársa.

 

Nyitókép: Freepik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva