Borsonline.hu | 2020.04.15. 10:00
Rendhagyó országimázs-film, benne a Balatonnal
A csodaszép videó hangsúlyozza, hogy vigyázzunk egymásra, és közösen sikerül majd megbirkózni a nehéz helyzettel. A Bagossy Brothers Company zenél a dalban.

A filmben a Bagossy Brothers Visszajövök című dala hallható. Senki se adja fel a reményt, hiszen közös erővel sikeresen fogjuk leküzdeni a jelenlegi nehéz helyzetet, és újra útra kelhetünk a csodás hazai úti célok felé. Most azonban az a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra – írja a Bors az MTÜ vezérigazgatójának szavai nyomán.

– Februárban még azt gondoltuk, hogy áprilisban arról szólnak majd a kampányaink belföldön, (…) mindenki induljon el, és fedezze fel az országot, azokat a rejtett kincseket, csodákat, amelyek mindenhol ott rejtőznek. Azóta minden megváltozott, nemhogy új fejezetet kell nyitni a turizmusban, de egy teljesen új könyvet kell írni. Ez a kampány ugyanúgy szól a rendkívül nehéz helyzetbe került szakmának is: nekik is üzenjük, és üzenem személyesen is, hogy visszajön még a fejlődés és a virágzás korszaka a turizmusban – tette hozzá Guller Zoltán.

 

 

Nyitókép: Böröczky Bulcsú

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva