Turbéki Bernadett | 2021.08.19. 08:00
Rockerek dedikált pólóját árverezik a Fonyódi Mentőalapítvány javára

Amikor a vírushelyzet csillapodása után megnyitották az országot, megnyitottak számtalan lehetőséget is. A fonyódi Kajetán Jácintnak is beindult a fantáziája, hogyan segíthetné a Fonyódi Mentőalapítványt.

A történelmi pillanat: Tankcsapda írhatta alá elsőként a pólót Fotó: Kajetán Jácint

A RockBalaton idén több újítással tért vissza. Például fotókiállítások kísérték a rendezvényt és a beiktattak egy nulladik napot is, amelyet a Tankcsapdával tölthettek a rajongók. Kajetán Jácint a kezdetektől fotózza a RockBalaton rendezvényeit, így a backstage–ben járva gyakran kerül közel a rockbandákhoz. Idén egy pólót és filcet is vitt magával, így a rendezvény összes fellépőjének aláírása szerepel azon a pólón, amely eredetileg csupán a rendezvény logóját tartalmazta.

Takáts Tamás is tollat ragadott a nemes ügyért Fotó: Kajetán Jácint

– Eredetileg az volt az ötletem, hogy minden fellépő zenekarból aláíratom valakivel a ruhadarabot, ám szinte egytől – egyig az összes tag ellátta az autogrammjával, mint például Gidófalvi Attilá, aki egy elefántot is rajzolt a pólóra.

Szigeti Ferenc is a névsorba került… Fotó: Kajetán Jácint

– A Fonyódi Mentőalapítvány kérés nélkül segítenek, ha szükség van rá, most rajtunk, a sor, hogy mi is segítsünk nekik – mondta a fiatalember, aki minden együttessel és a pólóval lőtt egy közös szelfit. Jácint egy közösségi oldalon külön online eseményt készített a fotónak, így ott lehet licitálni a hamarosan ereklyének számító darabra. A pólóra eddig 150 ezer forintos ajánlat érkezett, amelyet természetesen lehet növelni, egészen augusztus 30–án 16 óráig, amikor a győztesnek át kell utalnia az összeget.

https://www.facebook.com/events/553749489303682?ref=newsfeed

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva