2020.02.04. 14:46
Somogyi vidrák közt ünnepelte állapota gyors javulását Zente
Különleges vendégek érkeztek a hétvégén a Petesmalmi Vidraparkba. Zente és családja másodszorra látogatott el Balogh Mártához, a vidrapark vezetőjéhez. A kétéves kisfiúért az egész ország összefogott és egy 700 millió forintos gyógyszeres kezelést kaphatott meg, amelynek köszönhetően folyamatosan javul állapota.

Meglepetten tapasztalta Balogh Márta, hogy ki érkezett hozzá szombaton a petesmalmi vidraparkba.

– Mikor megláttam Zentét, eldobtam mindent a kezemből és futottam a kisfiúhoz – mondta lapunknak a vidrapark vezetője. – Be nem állt a szája, nagyon élvezte az állatok közelségét, többször kimondta, hogy vidra – mesélte mosolyogva Balogh Márta. – Misa kutyával, az óriási leonbergivel azonnal barátságot kötött, majd sorra megismerkedett a vidrákkal, köztük a legfiatalabbal, Tomikával is.

 

Közzétette: Zente- SMA 1 Baby – 2020. február 1., szombat

 

(Az itt nevelkedett keszthelyi vidráról itt lehet olvasni!)

Balogh Márta hozzátette: örömmel látta, hogy Zente hát­izma nagyon sokat erősödött a tavaly őszi látogatása óta, a kezelésnek köszönhetően folyamatosan fejlődik izomzata. Balogh Márta kisfia egy izomsorvadásos betegségben hunyt el, s – mint mondta – emiatt még inkább együtt érez a baranyai családdal és nagyon örült, hogy rendelkezésre áll végre a gyógymód.

Közzétette: Zente- SMA 1 Baby – 2020. február 1., szombat

 

– Nagyon jól éreztük magunkat, végre kiszabadultunk a lakásból és csodálatos környezetben élveztük a tavaszias időt – mondta el Tóth Krisztina, Zente édesanyja. Hozzátette: kisfia a kezelésnek köszönhetően nagyon jó kondícióban van, sokat erősödött izomzata és pár másodpercre már meg tudja tartani magát álló helyzetben is.

Zente második születésnapját március elsején tartják meg Kozármislenyben. A család az ünneplőkkel együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat számára indít gyűjtést, rohamkocsi vásárlásban szeretnének segíteni. A sütivásár mellett a gyerekeknek koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal és vidrákról szóló előadással készülnek.

Forrás: Sonline.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva