2020.02.01. 17:00
ELMARAD - Spartan Race lesz Veszprémben - minden részlet itt!
Április első hétvégéjén Veszprémben rendezik a Spartan akadályfutó-versenysorozat idei első állomását. A Magyar Honvédség együttműködésével megvalósuló eseményre már több mint tízezren regisztráltak, így várhatóan Európa legnagyobb ilyen jellegű versenye lesz.

Az Egyesült Államokban már évek óta rendeznek Spartan Honor eseményeket, Európában elsőként Magyarországon valósulhat meg a rendezvény a honvédség együttműködésével. A szervezők elárulták, hogy a hagyományos spartanos akadályokon túlmenően a versenyközpont mellett épül majd fel egy úgynevezett military zóna, amelyen szintén át kell majd küzdeniük magukat a résztvevőknek. Emellett a Magyar Honvédség egész napos programokkal, bemutatókkal várja a látogatókat.

A Spartan a kezdetektől elkötelezett azok mellett, akik motiválnak, védelmeznek és szolgálnak – a Honor eseményeknek az USA-ban már komoly hagyománya van. Büszkén jelentjük, hogy Európában először a Magyar Honvédség együttműködésével Veszprémben rendezik a Sprint és Super távú Honor Race eseményt, 2020. április 4-5-én! Az esemény célja közelebb hozni benneteket a katonai életformához és közösséghez.

Még több részlet itt!

 

A Sprint és Super minden teljesítője egy különleges, ún. Honor Series Finisher medált kap. Maga a medál mindkét táv esetében azonos, az éremszalagok különböznek. Természetesen itt is jár az érmek mellé a hagyományos Sprint és Super Trifecta szelet, illetve a normál Finisher póló.

Az esemény helyszíne a Veszprém-Jutaspusztán található Újmajor tábor. Terepviszonyokat tekintve a három 2020-as hazai Spartan helyszín közül ezeken a pályákon számíthattok a legkisebb szintemelkedésre.

A gyermek versenyeket mindkét napon azonos időpontokban, 12:00 és 15:30 óra között tervezik.Ezen a hétvégén 4 órás Hurricane Heat is lesz, amely vasárnap hajnalban fog kezdődni. A CEU 2020-as versenyek árai a 2019-es nevezési díjakhoz képest nem változnak!
A helyek gyorsan fogynak, nevezzetek időben!

Markovics Mira a SpartanKids versenyén / Fotó: a család engedélyével

Nyitókép: Tóth Milán a SpartanKids versenyen / a család engedélyével

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva