2018.09.19. 03:22
Sportos és elegáns: ez a Vagabond!
Hirdetés - A Vagabond skandináv márka az 1960-as évek végének környékén született, napjainkban pedig már 30 országban szerezhetjük be annak trendi darabjait.

Hazánkban 10 éve jelent meg a svéd márka, amely sajátos stílusával sokak kedvencévé vált az évek során. A márka tervezői éppen olyan fontosnak tartják a minőséget, mint a kényelmet, és új kollekcióikban is igyekeznek ezeket érvényre juttatni. A sportos stílus kedvelői éppen úgy rábukkanhatnak kínálatában új kedvenceikre, mint azok, akik az elegáns megjelenés hívei. Nem csak cipőkkel, de táskákkal is jelen van a piacon a Vagabond, így kínálva a lábbelikhez tökéletesen passzoló kiegészítőket.

Alapdarabok laza hétköznapokra

Minden gardróbban megtalálhatóak olyan ruhák, amelyek bármilyen alkalomra jó szolgálatot tesznek és megállják a helyüket. Ezek fontos jellemzője ugyanakkor a kiváló kombinálhatóság is. Miért ne állna rendelkezésre hasonló lábbeli is? Az ecipo.hu szerint a Vagabond kifejezetten ilyen márka, hiszen kínálatában megtalálhatóak azok az alapdarabok, amelyek télen-nyáron és persze az átmeneti időszakban is remek választásnak bizonyulnak. Sokan szeretjük a sportos kényelmet, de ezt nem engedhetjük meg magunknak például munkahelyre vagy egy fontos tárgyalásra. Ilyenkor kerülnek fókuszba azok az elegáns darabok, amelyek esetében az időtálló minőség és az igényesség különösen fontos szerephez jut.

Még mindig trendi a balerina!

A balerina cipők évek óta nagyon divatosak, és szinte nincs is olyan nő, akinek ne lennének megtalálhatóak a gardróbjában. A Vagabond is évről-évre új kollekciókkal jelenik meg, így mindenki találhat újszerű darabot, amely kedvére való. A balerinákat nem csak a hétköznapi elfoglaltság mellé használhatjuk, hanem remek választásnak bizonyulnak akár alkalmi ruhákhoz is. A klasszikus feketén túl mályva, bézs, rózsaszín, vagy akár ezüstszínben is elérhetőek a Vagabond balerinák, melyek elegáns nadrág mellé is javasoltak. Nem csak stílusosak, de nagyon kényelmesek is, hiszen nem kell esetükben magas sarkakon egyensúlyozni.

Vagabond szandálok a letisztult nőiesség jegyében

A klasszikus vonal egyébként a szandálok esetében is megjelenik. Ugyan az élénk színek és a trendi formák nem hiányozhatnak a Vagabond kínálatából sem, de a kissé konzervatív, bármilyen üzleti eseményre ideális fajták is elérhetőek a nyári szandálok között. A kockasarok még mindig trendi, és amellett, hogy az ilyen szandálok jól mutatnak szoknyához, egyúttal kényelmes viseletnek is bizonyulnak. A nőies elegancia és a kényelem tehát nem egymással ellentétes jellemzők akkor, ha a Vagabond cipőiről van szó.

Irodába és iskolába egyaránt

A márka által képviselt stílusban talán az a legjobb, hogy kínálatában minden korosztály találhat kedvére való lábbelit. Mindegy, hogy suliba jársz, dolgozol mellette, vagy akár reggeltől estik üzleti területen tevékenykedsz, a megfelelő cipővel mindig csinos és nőies lehetsz. A stílusos lábbelikről akkor sem kell lemondanod, ha a városban van dolgod, számos elintéznivaló vár rád, vagy kerékpárral indulnál útnak. A kényelem a tervezők számára elsődleges, hiszen jól tudják, ha egy cipőt nem tudunk egész nap viselni, akkor kevésbé lesz népszerű darabja a gardróbnak. Legyen szó nappali viseletről vagy az esti programokhoz ideális fajtákról, minden évszakban rábukkanhatunk a Vagabond újdonságai között arra, mely minden szempontból elnyeri tetszésünket. A klasszikus, bármihez jól passzoló színek mellett a piros, a pink, a lila, a kék is gyakran szerepel a márka cipőinek színskáláján, ezek pedig sokféle lehetőséget rejtenek magukban.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva