2019.09.26. 14:00
Sümegen rajtol az őszi balatoni gasztrofesztivál szezon
A tavalyi nagy siker után a Balatoni KÖR borászai, éttermesei, cukrászdái és pálinkafőzői immáron 7 helyszínen mutatják be a Balaton ízeit, valamint azt, hogy a Balaton Télen Nyáron Menő.

Az idén 5 éves Balatoni KÖR a régió gasztronómiájának minőségi megújulásáért leginkább elkötelezett vendéglátósok összefogásaként jött létre. Tagjaik között – akik mind az egész éves Balatonért dolgoznak – van helyi étterem, cukrászda, pálinka főző, borbár, és több borászat is.

Az egyesület fő mozgatórugója az összefogásban, közös gondolkodásban rejlik. Minőség – Hitelesség – Egész éves nyitvatartás – ez a Balatoni KÖR tagjainak három legfőbb üzenete. Tavaly első ízben rendezték meg a GasztroPiknik sorozatot, ami akkora siker lett, hogy nem volt kérdés a folytatás.

Mutatjuk a tavaszi kompon tartott Gasztropiknik képeit:

– Rendezvényeinket leginkább azoknak ajánljuk, akik egyre többet szeretnének felfedezni, megkóstolni, megélni a Balaton kincseiből, és akik értékelik annak jelentőségét, hogy bármiféle konkurenciaharc helyett mi szívvel és lélekkel egymást ajánljuk – mondta Laposa Bence, a Balatoni KÖR elnöke.

Fotó: Balatoni kör

– A teltházas rendezvények bizonyítják, hogy igény van a programokra a klasszikus főszezoni időn kívül is. Nagyon örülünk, hogy egyre többen vannak azok, akik szerint, ahogy mondani szoktuk, a Balaton télen-nyáron menő! – vélekedett Tóth Balázs, a Balatoni KÖR alelnöke, a rendezvénysorozat ötletgazdája és egyik főszervezője.

A Balatoni KÖR Gasztro Piknik Sorozat első állomása szeptember 28-án Sümegen lesz, ahol a Sümegi Szüreti Fesztivál betét programjaként találkozhatunk a Balatoni KÖR tagjaival. Ami a rendezvényeken várható: Balatoni KÖR tag éttermek, cukrászdák, borászatok, pálinkafőzdék, ezen kívül kézműves árusok, élőzene, gyerek és felnőtt játékok és sok minden más!

A Mercedes-Benz X osztály bemutatja, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – NAK támogatásával: Szeptember 28. GasztroPiknik Sümeg. A Balatoni KÖR borászai, éttermesei és pálinkása ott lesznek. És Te? ?

Közzétette: Balatoni KÖR – 2019. szeptember 17., kedd

Kattints a részletes sümegi programért!

 

GasztroPiknik Sümeg

A GasztroPiknik sorozat folytatódik! Találkozz a Balatoni KÖR éttermeseivel, borászaival, cukrászdáival és pálinka főzőjével. Gyere, és kóstold meg a Balaton ízeit. Ilyen volt a GasztroPiknik sorozat tavalyi állomása Sümegen. ?????? Ne feledd: első idei állomás szeptember 28. szombat, Sümeg! ?⛵️#egészévbenBalaton #GasztroPiknik

Közzétette: Balatoni KÖR – 2019. szeptember 9., hétfő

A szervezők abban bíznak, hogy az elmúlt évek tapasztalatait felhasználva a sok programnak és egész évben nyitva tartó helyek gyarapodó számának köszönhetően egyre népszerűbb lesz az egész éves Balaton.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva