2019.08.09. 11:00
Szenzációóó! Ilyen még nem történt Lellén
Augusztus 11-én a Budapest Bár ad koncertet a lellei cirkuszi sátorban, ahol artista produkciók fokozzák a zenei élményt.

Augusztus 11-én a Nemzeti Cirkusz óriássátrában fog koncertezni a Budapest Bár, akik így invitálják a nagyérdeműt: szeretjük a meglepetéseket és az újdonságokat! Ezúttal egy csodálatos cirkuszi sátorba invitáljuk a közönséget Budapest Bár koncertre – ahol meglepő dolog történnek majd. A 25 éves Magyar Nemzeti Cirkusz társulatának és ifj. Richter József cirkuszigazgatónak köszönhetően ugyanis a dalokhoz és a hangulatokhoz kapcsolódóan cirkuszi számokat láthat majd a közönség. Ilyen még nem volt – írja invitálójában a Budapest Bár.

Bár ilyen még nem volt, most lesz. Balatonlellén a cirkuszi sátorban ad különleges koncertet a Budapest Bár

A Richter Cirkusz neve összeforrt a történelemmel, hiszen az első írásos feljegyzéstől – ami a Brandenburgi kapunál 1821-ben felálított sátorról adott bizonyságot – a mai Magyar Nemzeti Cirkusz megalapításáig közel egy évszázad telt el a híres artista dinasztia életében. A szórakoztatás művészete, a páratlan tehetség és a hihetetlen alázat mindezalatt generációról generációra adódott át a Richter famíliában, csakúgy, mint a kávéházi cigányzene hagyománya zenészgenerációk egész sorában. Utóbbinak egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjainak megteremtésével adtunk új lendületet, korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkozóhelyét létrehozva ezzel. Miért ne kombinálnánk ezen a nyáron a kettőt?

A Budapest Bárral fellép például Németh Juci, Rutkai Bori, Tóth Vera is.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva