likeBalaton.hu | 2020.08.14. 17:00
Színes programok, sűrűbb járatok a BAHART-nál
Az augusztus 20-i hétvége telt házas lesz a Balatonon, így a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) is számos programmal, valamint a Siófok – Balatonfüred útvonalon gyakoribb járatindítással várja vendégeit.

A településeket összekötő menetrendi hajójáratok augusztusban is 16 kikötőből, 9 útvonalon érhetők el szerte a Balatonon. A két legkedveltebb útvonalon (Siófok-Balatonfüred-Tihany települések, illetve Fonyód-Badacsony települések között) naponta a két irányt tekintve összesen 12-12 menetrendi járat indul a déli és északi partot összekötve – írja közleményében a hajózási társaság.

Augusztus 7–30-ig bővítik az induló hajók számát Balatonfüred és Siófok között. A plusz extra esti járatokat a Balatonfüredi Borhetekre való tekintettel indították és az új menetrend szerint péntekenként, illetve szombaton és vasárnap, valamint az ünnepi hosszú hétvégén 21 órakor indul hajó Füredről Siófokra.
További menetrendi változás, hogy Siófokról Balatonfüredre extra reggeli járat közlekedik a hónap végéig szombaton, vasárnap és hétfőn kilenc órakor, és augusztus 21-én (pénteken).

Fotó: a Bahart hivatalos közösségi oldala

Fókuszban a családok és a gyerekek

Családbarát szolgáltatásként augusztusban 5 menetrendi nagy hajón ismét gyereksarokkal várják a legkisebb utasokat, hogy még élvezetesebbé tegyék a gyermekek számára a menetrendi hajózást!
A legkisebbeknek szóló Varázshajó szolgáltatás – 1 órás bűvészműsorral a fedélzeten – augusztusban a BAHART 7 kikötőjéből induló hajókon érhető el. A gyerekeket ezenfelül további meglepetések is várják, hiszen valamennyi hajózási szolgáltatásnál választható ún. Playmobil gyerekjegy is, melynek megvásárlásakor a hajózási élmény mellett egy ajándékfigurát is kapnak a gyerekek. A szinte minden korosztály számára pezsdítő kikapcsolódást nyújtó Bulihajók szintén 7 kikötőből, összesen heti 14 alkalommal indulnak.
Az augusztus 20-ai, ünnepi hosszú hétvége alkalmából bővíti a kínálatot a BAHART, és extra bulihajókat is indítanak, hogy a legtöbb érdeklődő táncolhasson önfeledten a Balaton közepén.

A séta- és programhajók az idei évben is rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. A sétahajó járatok 14 kikötőből heti 241 előre meghirdetett időpontban futnak ki. Augusztus 10-től – igazodva a korábban lenyugvó naphoz – 8 kikötőben negyedórával korábban, azaz 19.15 órától indulnak az egyórás sétahajójáratok a naplementében.

Hol vagy, Kajla? Díjmentes utazás Kajlával a BAHART menetrendi hajóin

A Balatoni Hajózási Zrt. ismét csatlakozott az országos, „Hol vagy, Kajla?” elnevezésű kampányhoz. A promóció keretében július 1. és augusztus 31. között minden 6-11 éves kor közötti gyermek, Kajla Útlevelét és diákigazolványát felmutatva díjmentesen veheti igénybe a BAHART településeket összekötő menetrendi hajójáratait.

Díjmentes utazás Kajlával a BAHART menetrendi hajóin

Gyere és fedezd fel a Balaton régió kincseit a BAHART menetrendi hajóival! 🚢🐕 Kajla Útleveleddel és diákigazolványoddal 2020. július 1. és augusztus 31. között díjmentesen utazhatsz a településeket összekötő menetrendi hajójáratokon!⚓👉További információk: https://balatonihajozas.hu/hirek/dijmentes-utazas-kajlaval-menetrendi-hajoinkon

Közzétette: Balatoni Hajózási Zrt. – 2020. augusztus 11., kedd

Együttműködés a Balaton-parti óriáskerék szolgáltatókkal

A Balaton-parti óriáskerék szolgáltatókkal kötött együttműködés keretében kedvezményes jegyárakkal vehetők igénybe a hajózási lehetőségek. Az óriáskerékre váltott jegy felmutatásával 15% kedvezményt biztosítanak a településeket összekötő menetrendi hajókon, valamint az egyórás program nélküli sétahajókon, és hasonlóképpen a BAHART hajóra váltott jegy felmutatásával szintén 15% kedvezménnyel vehetők igénybe az óriáskerék szolgáltatások Keszthelyen, Balatonlellén, Siófokon és Fonyódon.

Siófoki óriáskerék a Nagystrandon – kedvezményesen lehet hajón utazni az óriáskerékre váltott jeggyel (Fotó: Krausz Andrea)

 

Magyar kultúra a magyar tengeren

A Bánfalvy Stúdióval közösen indított akció keretében humoros, zenés-táncos előadásokkal, valamint interaktív gyerekprogrammal várja a BAHART az utasokat a menetrendi hajók fedélzetén. A legközelebbi alkalommal, augusztus 22-én szombaton, a Siófok-Balatonfüred-Tihany útvonalon közlekedő Siófok katamarán fedélzetén olyan neves előadók programjaival találkozhatnak, mint Beleznay Endre, Csengeri Attila, Kiss Zoltán és Csonka András.

Nyitókép: Facebook/Balatoni Hajózási Zrt.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva