2018.09.06. 12:00
Táncosok foglalták el Alsóörs utcáit
Látványos felvonulás is szerepelt a község nyárbúcsúztató fesztiválján, amivel a búcsú helyett inkább marasztalnák a vendégeket.

A településen végighömpölygő tömeget a Drumsters együttes dobolása és a fantasztikus táncosok vezették fel a Sirály park nagyszínpadáig. Addigra már teljesen megtelt a tér.
Hebling Zsolt polgármester büszkén tekintett vissza a közel negyed évszázada zajló rendezvénysorozatra. Kiemelte, hogy azt a csodálatos színpadot, amelyen állnak, egy EFOP-os pályázatból nyerték, közösen az Alsóörsi Református Egyházzal. Most pedig jó hasznát veszik az elkövetkezendő öt napban és a későbbi eseményeken is. Kontrát Károly országgyűlési képviselő szerint kevés olyan csodálatos környezetben megrendezett fesztivál van a Balatonnál, mint az alsóörsi. Egyben arra kérte a jelenlévőket, hogy a fesztivál után is maradjanak, mert idén sokáig tart a nyár.

A szervezők igencsak kitettek magukért, hiszen az öt nap során neves előadók és együttesek léptek fel. Az első napon Vastag Csaba és a Conecto, másnap a Csík zenekar adott koncertet, és egy tűt sem lehetett leejteni a Sirály parkban, annyian voltak kíváncsiak rájuk. De a sztárvendégek sora még nem ért végett, hiszen minden napra jutott egy a színpadra, nevezetesen Gáspár Laci, a Honeybeast és Szekeres Adrien.

A rendezvénysorozat látványos tűzijátékkal és a Retróleum zenekar utcabáljával ért véget, természetesen a már jól ismert szlogennel: Alsóörs vár, marasztal visszavár. Ilyen pazar programok után pedig ne csodálkozzunk azon, ha sokan lesznek még az utószezonban is a településen.

forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva