likebalaton.hu | 2020.07.19. 14:00
Távol a tömegtől, közel a szívedhez
Nyitott Porták és nyitott emberek várják a családokat, baráti társaságokat egész nyáron Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, a zalai dombok ölelésében.

Tény, hogy egyre többen vágynak nagyszüleik – szinte már feledésbe merült – békés életére, a feledhetetlen gyermekkori nyaralások érzésére, ízeire, biztonságára. Ha te is ezt keresed, a Balaton közelében biztosan megtalálod! Szerezz megismételhetetlen, valós élményeket, ismerd meg a vidéki porták elfeledett életét!

Kép: Nyitott porták

Személyre szabott, családias hangulatú Nyitott Porta programokon a házigazdák kalauzolásával ismerkedhsz a gyógynövények és a hagyományos kertészkedés praktikáival, a vegyszermentes borászkodással, méhészkedéssel, vagy készíthetsz tradicionális recept alapján házi szörpöt és lekvárt.
Nem maradhat ki a gyerekek kedvence az állatsimogató, a lovarda és az íjászat sem a programból, de még mangalica farmra is elvetődhetnek a gasztro kalandorok.

Kép: Nyitott porták

Nem tudod, milyen a házi kecskesajt, a falusi füstölt sonka vagy a zalai cukorperec nosztalgikus íze? A Zala-völgyében ezeket is megtalálod, sőt még elkészíteni is megtanulhatod.
A portákon nem tömegrendezvényeket találsz, ahol elveszik az egyéniség, itt a résztvevők aktívan bekapcsolódhatnak és alakíthatják az eseményeket, saját kreatív személyiségükkel és gondolatvilágukkal.

Egész nyáron átívelő programsorozat vár 24 családi porta szervezésében, Zalacsánytól Kisgörbőig a Zala-völgye rejtett vidékén.

Mire számíthatsz? Lesz kertmozi, bor- és pálinkakóstolók, porta túrák, bogrács party, mangalica és kecskesajt kóstolók, farm látogatás, gyógynövény és kertész tippek, várnak az állatsimogatók, az íjászkodás és lovas programok valamint a kreatív festék esték.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva