2019.03.26. 04:42
Te hogy keresel olcsó belföldi szállást?
Hirdetés - Itthon például a Balaton környékén, a Duna és a Tisza mentén, illetve a Velencei-tónál rengeteg féleképpen lehet szállást találni, viszont vannak olyan fontos tényezők, amiket akkor is figyelembe kell venned, ha pénztárcakímélő módba kapcsoltál.

Internetes keresés

Mivel ma már szinte mindenkinek van okostelefonja, rengeteg cég készít mobilalkalmazásokat arra, hogy különféle olcsó belföldi szálláshelyeket tudjunk egyszerűen és gyorsan foglalni. Elég csak a rengeteg Facebook csoportra gondolni, ahova szinte bárki feltöltheti a kiadó szobáit vagy apartmanjait.

Érdemes itt arra figyelned, hogy le lehessen valamilyen módon ellenőrizni a szálláshely hitelességét és megbízhatóságát. Ezt főképp a kommentek, illetve a különféle szállás-oldalak vélemény rovataiban tudod megnézni, így mindenképp fontos, hogy egy kicsit kutass még a neten, nehogy valami teljesen lepukkant, rozoga épületet találj a vízpartra néző erkélyes emeleti szoba helyett.

Utazási irodán keresztül

Amennyiben olcsó belföldi szállást keresel, nem feltétlenül fogsz egyből utazási irodához menni, hiszen ők felszámolják az ügyintézési díjat is, amit nyilván nem szeretnél kifizetni. Viszont: vannak olyan kis utazási irodák, amik csak régiókra specializálódnak, pont azért, hogy olyan szálláshelyeket is tudjanak ajánlani, amikkel a nagy irodák nem foglalkoznak.

Érdemes lehet emiatt azt megnézned a neten, hogy milyen kisebb utazási irodák foglalkoznak pénztárcabarát megoldásokkal abban a régióban, ahova utaznál, hiszen rengetegen adnak ki szobákat vagy egész házrészeket nyaranta, amikkel egyszerűbb, ha utazási irodák foglalkoznak.

Így garantáltan hiteles helyek közül tudsz majd válogatni, hiszen az utazási irodák elintézik a papírmunkát, hogy a szállás tulajdonosoknak elég idejük maradjon a vendégekkel foglalkozni.

Amikor az utolsó pillanatra hagyod

Már megérkeztél, és nem tudod, hogy hogy fogsz néhány órán belül megfelelő szálláshelyet találni. Amennyiben olyan helyre mentél, például a Balaton környékére, ahol szinte minden ablakban látni, hogy “Zimmer frei”, nem kell sokat nézelődnöd, hiszen itt perceken belül találsz majd egy kiadó szobát.

Abban az esetben, ha egy nagyobb városba mentél nyaralni és nincs mobilneted, menj el egy forgalmasabb helyi kávézóba vagy cukrászdába és kérdezz körbe, hátha tudnak javasolni valamit a helyiek.

A NILS ID Kft. több száz olcsó belföldi szállást tud ajánlani minden szezonban. Nézd meg most a jelenlegi kínálatot, nehogy lemaradj a nyár legjobb ajánlatairól.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva