automotor.hu | 2020.12.23. 17:00
Te rajzoltál bringával karácsonyi motívumot a Balaton térképére?
A bringás hóangyal kezdeményezés keretében karácsonyi témájú motívumokat kellett kerekezéssel megrajzolni a térképen.

A 125 éves Škoda kezdetben kerékpárt gyártott, a cseh márka két kerék iránti szenvedélye azóta sem lankadt. Számos különböző kerékpáros eseményt és körversenyt szponzorálnak minden évben itthon és a nagyvilágban, az autózás öröme mellett népszerűsítik a boldogító bringázást is. Ilyen kezdeményezés volt a nagy érdeklődés mellett lezajlott bringás hóangyal, amelynek lenyomatait december 14-ig küldhették be azok, akik az őszi-téli időszakban sem tudják letenni a kerékpárt.

Mikulás Fotó: automotor.hu

Applikációval rögzítve az útvonalat rajzolódott ki a karácsonyi minta

A feladat az volt, hogy aki biciklire pattan, egy applikáció segítségével rögzítse az útvonalát, és közben „rajzoljon meg” olyasvalamit, ami a karácsonyhoz kapcsolódik. Rengetegen küldtek be rajzokat, köztük igen kreatív alkotások is születtek.

 

Hópehely Fotó: automotor.hu

Bringás hóangyal-változatok

Karácsonyfa csillagszórókkal, télapó a szánjában miközben a rénszarvas húzza, hógolyóval betört ablaküveg, síelő gyerek sose kesereg, karácsonyfát szállító krokodil, miskolci rén(m)szarvas, hóangyal karácsonyfát egyensúlyoz a fején. Az alkotások megtekinthetők a weboldalon.

A nyeremény időszerű és személyes: a We Love Cycling csapata a pályázaton nyertes alkotókat egy-egy karácsonyi „csúnyapulcsival” jutalmazza, amit saját beküldött rajzuk díszít. A főnyeremények mellett pedig további 10 Škoda ajándékcsomagot is kisorsolnak a résztvevők között. Az Octavia hátizsákba befér minden, ami hideg időben kell, többek között a meleg teával feltölthető termosz és a power bank is, amelyek szintén az ajándékcsomag részét alkotják – írja az automotor.hu.

Tudj meg mindent a Balatoni bringázásról itt.

 

Rénszarvasok a szánkó előtt Fotó: automotor.hu

Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva