A minőségi ugrás előzményei: rangos díjak
A PORT a Magyar Konyha TOP 10 kikötői éttermébe is bekerült, és 2019-ben a marhaszegyes ciabatta elnyerte a beach food verseny 2. helyét. A beach food és a laza hangulat marad, de a két helyet (port burger & port étterem) összevonják, hogy egy minden igényt kiszolgáló éttermet hozzanak létre.
Lássuk, mi minden változik a PORTban!
Marad a laza kikötői hangulat, a jó borok, kávék az ételek mellett, a növényekkel körbevett mediterrán terasz, előtérbe kerülnek a régiós ízek, a házi készítésű alapanyagok és sokkal szorosabbá válik a helyi termelőkkel való együttműködés is.
Új séf a házban!
Horváth András nagy tervekkel érkezett a Kristinus Borbirtokról. A kisujjában van a modern konyha ismerete, számos helyen dolgozott a Balaton mellett, és külföldön is. Az ő vezetésével alakul ki a szezonális étlap.
Egyedülálló panzió az étterem felett
Az étterem feletti négycsillagos panzió egyedülálló a környéken, hiszen az itteni vendégek a parton reggelizhetnek és belső medence is tartozik a panzióhoz. Érdemes akár egy estére is elugrani Máriafürdőre, ugyanis az idei évre a PORT tematikus hétvégékkel készül: híres kikötők hangulatát és ételeit idézik majd meg a Balaton partján. Hamarosan jönnek a gasztrohétvégékről részletei is.
Nyitókép: PORT hivatalos