2019.02.02. 18:00
Téli kampánnyal is népszerűsítik a négyévszakos Balatont
Helló tél! címmel forgalomélénkítő kampányt indított a Magyar Turisztikai Ügynökség: megyénkben hét szolgáltató – szálláshely, fürdő, kulturális központ – kapcsolódott a programba, országosan 177 helyen várják január közepétől február végéig speciális ajánlatokkal és kedvezményekkel a belföldi utazókat.

– A Magyar Turisztikai Ügynökség azt akarja bemutatni, hogy Magyarország minden évszakban, így télen is számos látnivalót, felfedezésre váró tájat kínál a belföldi utazók számára – tájékoztatott az ügynökség sajtóosztálya. – S így ilyenkor sem kell otthon maradni vagy külföldön keresni kikapcsolódási lehetőséget.

Utazásra ösztönző ajánlatát minden partner egyénileg határozta meg, s tette közzé a saját honlapján. Az ajánlatokat a Magyar Turisztikai Ügynökség a belföldöi utazást népszerűsítő weboldalán gyűjtötte össze, ahol a látogatók részletes tájékoztatást kaphatnak a kedvezményt nyújtó szálláshelyek, fürdők, éttermek és más turisztikai attrakciókról, illetve az általuk biztosított egyedi kedvezményekről.

– A Hotel Yacht Wellness & Business Siófok már tavaly is részt vett a Magyar Turisztikai Ügynökség hasonló kampányában – közölte Lantos Eszter értékesítési vezető. – Nagyon örülünk minden olyan kezdeményezésnek, mely hozzájárul a négy évszakos Balaton népszerűsítéséhez. Szállodánk a téli kampány során igyekszik testet-lelket melengető szolgáltatásokat nyújtani, kibővítjük szaunaszeánsz kínálatunkat és masszázs kedvezményekkel ajándékozzuk meg a vendégeket. Hosszú távon és szezononként ismételve ezt a kampányt biztosan egyre több olyan vendégre számíthatunk, akik emiatt fogják felkeresni a Balatont.

A buzsáki Kara Szálló először kapcsolódik a kezdeményezéshez, Kara Barbara ügyvezető szerint a programnak közvetlen és közvetett haszna van. A helyi látnivalókon kívül a környék nevezetességeit is felfedezhetik a látogatók, s a tél közepén is seregnyi élményt élhetnek át. A nyolc szobás vendéglátóhelyükön összesen 20-an pihenhetnek.

– A buzsáki tájház és a művelődési ház mellett a közismert melegvizes fürdő is várja a turistákat – mondta. – S ezen kívül több szabadidős lehetőség közül választhatnak a vendégek: a lovaglástól kezdve a nagybereki túrán át a kisvasútig seregnyi programon vehetnek részt.

Turisztikai attrakciók
– Somogyban öt szálláshely, egy fürdő, s egy kulturális központ várja kedvező ajánlatokkal ebben az időszakban a belföldi kikapcsolódást keresőket – tájékoztatott a Magyar Turisztikai Ügynökség. Hazánkban 177 étterem, borászat, szálló, s más aktív turisztikai program áll a látogatók rendelkezésére. Hasonló kezdeményezésből a jelenlegi már az ötödik 2017 óta, s az ügynökség jövőben is segíteni akarja a belföldi utazás népszerűsítését.

Balatoni felfedezőtúra
A buzsáki ifjúsági szálló is részt vesz a turisztikai ügynökség akciójában. Vaszilkó Nóra, a faluház vezetője kiemelte: a családoknak és baráti társaságoknak is ideális helyszín lehet a kikapcsolódásra, feltöltődésre a település, s ehhez már elég lehet egy-két napos pihenés vagy egy közösen töltött hosszú hétvége. Fontos, hogy a Balaton part és közvetlen környéke nemcsak nyáron, hanem minden évszakban rengeteg látnivalót tartogat, amit érdemes közösen felfedezni.

Forrás: sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva