likeBalaton.hu | 2020.07.19. 17:55
Több baleset is történt, kilométeres a torlódás az M7 autópályánál
Baleset miatt hatalmas dugó alakult ki. Figyelj! Folyamatosan frissítjük!

18.55 Frissítés

Hat személy sérült meg abban a balesetben, ami az M7-es felhajtó előtti útszakaszon történt Kápolnásnyéknél. A korlátozást fél órával ezelőtt feloldották. A torlódás megszűnt, az érintett útszakaszon a forgalom újra zavartalanul haladhat. Már nem áll a kocsisor, de szakaszosan még araszolnak a járművek a Balatonvilágos és a martonvásári szakasz között.

Az M7-es autópályán Budapest felé, Siófoktól nagyon nagy a forgalom. Telítettek a sávok.

18.02

Balatonvilágos és a martonvásári szakasz között telítettek a sávok, szakaszosan araszolnak a járművek. A 86-os km-nél korábban egy baleset miatt csak egy szűk sávon haladhattak a járművek, még 3-4 km-es a torlódás.

 

17.30 Sokan indultak el a főváros irányába az M7-es autópályán, Balatonvilágos és a martonvásári szakasz között telítettek a sávok. A 86-os km-nél egy baleset lassítja tovább a közlekedést, ahol csak egy szűk sávon haladhatnak a járművek. A baleset mögött 4-5 km-es a torlódás, aki teheti a 71-es főút felől és az M7-esről a Balatonaligai csomópontban térjen át a 7-es főút felé!

Fejér megyében, a Kápolnásnyék és Pázmánd közötti összekötőúton, az M7-es autópálya csomópontjánál, a 3-as km közelében több gépkocsi ütközött össze. Az utat lezárták, mindkét irányból áll a forgalom – tájékoztat az Utinform.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva