2018.10.31. 18:00
Top 6 szuper hétvégi program gyerekeknek
Ezen a hétvégén is rengeteg meglepetéssel várják a gyerekeket a Balaton-parton, legyen szó koncertről, sportról, madárlesről, de természetesen a tökös programok sem maradhatnak ki a felsorolásból.

Őszi kikapcsolódás

A szünetelő alkalmakkor alkotóműhelyen munkálkodhat, hozhat létre újat együtt a család apraja, nagyja. Mivel a program az őszi mezőgazdasági betakarító munkák idején valósul meg, ezért a néprajzi gyűjtemény témához kapcsolódó műtárgyairól mesél a néprajzkutató.

Zenetarisznya

Az előadás különlegessége a hangszerbemutató, melyben a gyerekek közreműködésével a legkülönfélébb használati tárgyak válnak varázslatos módon hangszerekké.

Tök jó Zalakaroson

Minden nap tökös kézműves vásár és borházak kitelepülése a Gyógyfürdő téren. (Kivéve: november 1.) A rendezvény különlegessége a „TÖK JÓ” Labiriuntus. Interaktív feladatok várnak ránk Magyarország legnagyobb szalmabála labirintusában.

Márton-napi családi fesztivál

A Tavirózsa utcában megrendezésre kerülő rendezvényen a ludas finomságok mellett kézműves foglalkozások, állatsimogató, süteményvásár is várja a Hévízre érkező családokat!

Libafuttatás, lámpás felvonulás és utcabál várja Hévízen a Márton napi vigasságok vendégeit!

Madármegfigyelő túra

A Badacsonylábdihegyi Ökoturisztikai Látogatóközpont fotós és madármegfigyelő túrája során megnézhetjük a Kuruc körutat, a Badacsonytördemici és a Badacsonytomaji bányaudvarokat. A túra tematikája az őszi madárvonulás és az itt telelő madarak megfigyelése és fotózása.

Tökös futás

A családi szabadidős sporteseményen a nevezés reggel 9 órától kezdődik, a futam pedig 11 órakor startol el a város Fő teréről. A táv rövid lesz (2-3 km), így a kevésbé edzettek is könnyedén teljesíteni tudják. Aki nem szeretne versenyezni, megteheti a távot görkorcsolyával, biciklivel, rollerrel vagy akár gyalogosan is. A célban tematikus büfé várja a résztvevőket. A jutalom nem marad el!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva