2018.10.13. 09:00
TOP 6 hétvégi program
Erre a hétvégére is remek programajánlatunk van a balatoni régióból. Koncert, divatbemutató, gasztro kínálat... van mindnen mi szem-szájnak ingere!

Szulák Andrea koncert

A művésznő különleges hangulatú koncertjén ismert és szeretett dalai mellett nemrégiben megjelent nagylemezének műsorszámait is hallhatják a zenekedvelők.

Aladdin

Az ezeregy éjszaka csodálatos mesevilágát élhetik át kicsik és a nagyok a jószívű utcagyerek és a Szultán lányának, Jázmin hercegnőnek kalandjaival.

A Pál utcai fiúk

A klasszikus alapmű ezúttal nem gyerekek, hanem ifjú emberek konfliktusaként szólal meg. A drámai helyzetek így még keményebbek, melyeket tovább fokoznak a mai hangzású zenék és dalszövegek.

Ki Látott engem?

Zoób Kati divattervező vezetésével és interpretációjában ismerhetik most meg a nagy sikerű kiállítást.

Balatonszemesi szüreti felvonulás és bál

Felvonulással és szüreti bállal ünneplik Balatonszemesen a szőlőtermést, az új bor születését és a jól elvégzett munka sikerét. A színes menetet a település különböző helyszínein fogadják és köszöntik.

13 séf a Kolpingban

A séfek feladatot kaptak. Miután eldőlt, hogy kihez melyik fogás tartozik, csupán a fő alapanyagokról kaptak egy listát a házigazda séftől. Semmit nem lehet kihagyni, de bármit lehet hozzátenni.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva