2018.10.09. 04:01
UGG- mi ez a titkos lábbeli?
Hirdetés - Az UGG lábbelik sokak számára ismerősek lehetnek, hiszen évek óta megtalálhatóak a cipőmárkák között. Vannak, akik rajonganak értük, mások inkább a csizmákat részesítik előnyben a téli hónapokban. Abban azonban mindenki egyetért, hogy töretlen népszerűségnek örvend az UGG a nők körében. Nem csak maximális kényelmüknek köszönhető ez, hanem annak a fajta bekuckózós érzésnek is, amelyet megad a lábbeli a szabadban járva is.

Ausztrál gyökerek

Az UGG cipők először Ausztráliában, Byron Bay partjainál jelentek meg, ahol a szörfösök viselték ezeket. Az akkor báránybőrből készült cipők 1978-ban indultak világhódító útjukra, amikor Brian Bay Dél-Kaliforniába utazott egy csomag ilyen csizmával. Nagy lehetőségeket látott bennük, és ezek meg is találták az utat a kiteljesedés felé. A szabadságot és a kényelmet magában foglaló UGG tökéletesen passzolt a kaliforniai életstílushoz és hamarosan a lányok már szívesen viselték a tengerentúlon is a lábbelit. Idővel világszerte elterjedt, és a hideg hónapokban is nagy kedvenccé vált.

Sztárok UGG-őrületben

Az elmúlt években sok világhírű sztár image-ének elmaradhatatlan eleme lett az UGG, és reklámokban, sorozatokban, divatfotózásokon is gyakran szerepelt a kényelmes lábbeli. Népszerűségét az ecipo.hu szerint elsősorban praktikusságának köszönheti az UGG, de kiváló kombinálhatósága miatt is sokan teszik le mellette a voksot. Ugyan tény, hogy egészen más stílust képviselhet öltözékünk egy ilyen darabbal, mint a klasszikus fekete csizmákkal, de ennek ellenére mind többen szeretik ezt a könnyed, laza, sportos, mégis valahol nőies megoldást.

Fókuszban a minőség

S hogy mi alapján érdemes választani a sokféle márka közül, amelyek napjainkban jelen vannak a piacon ezzel a lábbelivel? Az UGG töretlen népszerűségét kifejezetten minőségének köszönheti. A szabadban hordott cipőnek védenie kell a hideg ellen, nem árt, ha a nedvességgel is szembeszáll, és egyúttal fontos, hogy jól tartsa a lábfejet, kényelmes legyen akár hosszabb séta alkalmával is. Az UGG mindezeknek a követelményeknek tökéletesen megfelel, és kivitelezése egyértelműen arról tanúskodik, hogy egy ízig-vérig minőségi darabbal van dolgunk.

Nőiesen is viselhető

Farmerral, de akár szoknyával is bátran viselhetjük az UGG cipőket, hiszen rendkívül változatosan kombinálhatóak azok. Érdemes a szűkszárú farmereken túl is gondolkodni, hiszen télen akár harisnyával és szoknyával, ruhákkal is remek választás az UGG. A mostanság nagyon divatos kötött pulóverek ideális kiegészítője lehet, de akkor is megállja a helyét, ha egyrészes ruhákkal és kiskabáttal kombinálnánk. A cipő jelentette stílus megengedi a lazaságot, ezért nyugodtan szabadon engedheted fantáziádat a ruhadarabok összeválogatásakor.

Szőrmék és változatos színek

Az UGG cipők legkedveltebb színeinek a fekete és a barna számítanak. A kínálat ennél természetesen szélesebb, és ma már szürke, bordó vagy akár rózsaszín színben is elérhetőek a népszerű cipők. A változatosság azonban nem merül ki ennyiben, ugyanis a szőrmés rátétek legalább olyan kedvelt dekorációs elemek, mind a masnik, a szalagok vagy a gombok. A márkáról elmondható, hogy viselői elsősorban a kényelem és a praktikusság miatt szeretik cipőit, de az az érzés sem elhanyagolható, amit a cipők nyújtanak látványukkal és viselésükkel. Magukban hordozzák az otthon melegét, kényelmét. Az UGG olyan érzést kelt, mintha egy fárasztó munkanap után belebújnál a mamuszodba, és elnyúlnál az ágyon, mindezt a trendi megjelenéssel ötvözve.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva