2018.06.30. 07:16
Új nyár, új fürdőruha?
Szponzorált tartalom - Felesleges pénzkidobásnak tartja, hogy az új szezonra beszerezzen egy új bikinit? Érdemes belegondolni, hogy sokat változhat egyik évről a másikra a trend, a meglevő fürdőruhánk, az ízlésünk, és a testalkatunk is.

Valami izgalmas mindig felbukkan

A tervezők munkája nagyrészt kreatív tevékenység, hogy valami érdekeset és sokak által jól hordhatót találjanak ki a fürdőruhák terén. De az is előtérben van, hogy ne ismételjék a tavalyit. Minden divattermék, így a strandruházat is – ha csak elemeiben -, de nyárról nyárra változik. Így aki trendkövető, az bizony megveszi az új fürdőruhát minden szezon elején.

Nehéz ellenállni a csábító újdonságoknak, és mivel a kínálat általában sokszínű, mindenki találhat magának valami hozzá illőt.

Idén például választható színben a fekete és a fehér – nincs olyan, akinek valamelyik ne állna jól a vízparton – , a királykék és a pink, a piros és a türkiz. A minták közt a csíkos, a leveles, a virágos dominál.

Ha valaki nem érzi magát otthon a karibi mintákban, az minimál keresztcsíkosat is viselhet, de fodrosat is választhat.

A magasan szabott derekú bikinialsók hipernőiesek, de a csíknyi oldalsó pánt is megjelenik. Egyszóval szinte végtelen a kínálat, miközben jellegzetesen 2018-as minden darab.

Mindig az alakunkhoz illő darabot újítsunk be

Kár tehát kihagyni, hogy valami újjal bővítsük a ruhatárunkat! Az is a változtatás mellett szól, hogy nem tetszhet nekünk ugyanaz, ami két éve jónak tűnt. Lehet, hogy már nem szörfös imidzsre vágyunk, hanem dívaként domborítanánk a Balaton partján?

Arra is érdemes gondolni, hogy az alkatunk évről évre, sőt hónapól hónapra is változhat. Ebbe bizony a kilók felszedése is beletartozik; a túl szűk fürdőruhától nem fogunk soványabbnak látszani. A fogyással pedig teljesen megváltozik a mellméret: ‘kifogyhatunk’ a bikinifelsőből.

Ha valamilyen testmozgást végzünk, az drasztikusan megváltoztathatja a megjelenésünket. A jóga például kitartóan végezve döbbenetes alakformáló hatással bír.

Ne stresszeljük túl a ‘visszatérést’

Sokan veszik észre, hogy a gyerekszülés átformálja az alakjukat. Ezt feltehetően nem sikerül az Instagramon feszítő fitneszoktatókhoz és modellekhez hasonlóan két hónap alatt visszafordítani.

Elég kevesen rendelkeznek kockás hassal negyedévvel a baba születése után – nyugodtan vegyünk arra az időszakra, amíg még nem vagyunk a ‘régiek’, egy nagyobb méretű és más jellegű fürdőruhát, és élvezzük abban a strandolást.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva