2018.12.20. 12:00
Új világsztár a Strand Fesztiválon: Jason Derulo
A hetedik STRAND Fesztivál 2019-es fellépő listája folyamatosan bővül, most nem kisebb világsztár került fel, mint Jason Derulo.

A STRAND Fesztivál hat évvel ezelőtt, a MOL Nagyon Balaton program keretében indult útjára, és nőtte ki magát mára a Balaton Régió egyik legfontosabb fesztiváljává.
„A MOL Nagyon Balaton mára Magyarország egyik legfontosabb turisztikai produktuma lett, amely 2018-ban egymilliónál is több vendéget vonzott a Balaton partjára. Ennek egyik legfiatalabb és legnépszerűbb eseménye a 2013-ban indult STRAND Fesztivál, amely a nyári szezon legvégén sok tízezer turistát vonz a Balatonra. A most bejelentett line-up alapján látható, hogy merre tart az esemény. A jövőre ötnapos STRAND Fesztiválra igazán aktuális, minőségi programmal, hazai- és világsztárok egész sorával várjuk a turistákat a Balaton egyik legszebb panorámájú strandján.” – mondta el Lobenwein Norbert, főszervező.

Jason Joel Desrouleax 1989. szeptember 21-én Miamiban, az Amerikai Egyesült Államokban látta meg a napvilágot. A szülei Haitiról származnak. Eredeti vezetékneve Desrouleaux, de ezt könnyebb kimondhatóság érdekében, később megváltoztatta Derülóra/Deluróra. A szülei elváltak, ezáltal van egy féltestvére, Jeremih Felton. Ötéves kora óta szerepel színpadon, és mindössze 8 évesen megírta első dalát, a Crush on You-t. Gimnáziumi tanulmányait a Dillard Művészeti Gimnáziumban kezdte, majd New Yorkban, az Amerikai Zene és Dráma Akadémián fejezte be.

Derulo 16 évesen már olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Puff Daddy vagy Pitbull. Első lemeze 2010-ben jelent meg, ezt követően elképesztő gyorsasággal tört a sláger listák élére, és vált az egyik legnépszerűbb pop, R&B előadóvá világszerte. Jason Derulo most ismét Magyarországra látogat, és 2019. augusztus 22-én lép fel a STRAND Fesztiválon.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva