csupasport.hu | 2022.04.05. 14:00
Újra Eplényben, a Síaréna területén lesz a BakonyRUN
Az akadálysport szerelmesei készülhetnek az idei első versenyre, amelyen a kilenc kilométeres távon huszonkét akadályt kell leküzdeni.

Április 10-én, vasárnap vedd fel a futócipőt, és irány Eplény.

A BakonyRUN 7.0 megmutatja a Bakony legzordabb arcát, a felnőtteknek (9 kilométer) ugyanis 22 kemény akadályt kell leküzdeniük, de lehet nevezni duplafutamra is, míg a 2 kilométeres gyermekfutamban is lesz öt mesterséges akadály.

A szervezők lehetőséget biztosítanak terepfutóknak is, vagyis akadályok nélküli futamot is rendeznek 2, 10 vagy 21 kilométeren.

Verseny pontos időpontja: 2022. 04. 10.

Verseny helyszíne: Síaréna Vibe Park – Eplény

BakonyRUN 7.0 – Egyéni és Csapat futamok: Teljesíthető táv 9 km+ Akadályok száma 12+

Verseny típusa: Terepfutó verseny akadályokkal

Verseny leírása: Nevezhetsz egyéni vagy csapat futamban egy igazán kemény bakonyi kihívásra. Csapatnevezés esetén minimum 3 fő szükséges az induláshoz, a pályát teljesíthetitek együtt vagy külön is. Minden csapattag egyéni idejét is mérjük, a csapatokat külön díjazzuk. Itt olyat kapsz, hogy a fa adja a másikat!

BakonyRUN 7.0 – Dupla futam: Teljesíthető táv 18 km+ Akadályok száma 24+

Verseny típusa: Terepfutó verseny akadályokkal

Verseny leírása: Elég őrült vagy? Akkor teljesítsd a BakonyRUN 7.0 távot kétszer egymás után, a duplázásért cserébe különleges éremmel lepünk meg. Csapatban és egyénileg is indulhatsz, a normál nevezés során tudod megjelölni a dupla futamot.

BakonyRUN Kids: Teljesíthető táv 2km+ Akadályok száma 5+

Verseny típusa: Terepfutó verseny akadályokkal

Verseny leírása: Nevezz gyermekfutamunkra! A legkisebbeknek is igazi élmény és kihívás, hogy akadályokat teljesítve kell legyőzniük a kijelölt bakonyi távot. Szülői kíséret a teljes pályán megengedett. Nevezés 5-14 éves korig.

BakonyULTRA: Teljesíthető távok: 2 km – 10 km – 21 km

Verseny típusa: Terepfutó verseny

Verseny leírása: Nevezhetsz terepfutó futamokra, ahol akadályok teljesítése nélkül kell legyőznöd a kijelölt távot. Ne gondold, hogy emiatt egyszerűbb dolgod lesz! Igazán kemény bakonyi pályával készülünk! Teljesíthető távok: 2 km, 10 km, 21 km. Szintidő csak a félmaraton távon kerül meghatározásra, mely: 3 óra 59 perc

 

Nyitókép: Akadályfutás/ Nemzeti Sport
Forrás: csupasport.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva