borsonline.hu | 2021.05.24. 21:00
Ússz a boldogságban - Nézd meg a legújabb balatoni videoklipet!
Ha kicsit is magad alatt vagy, nyomaszt minden abban biztos lehetsz, hogy a Kelemen Kabátban legújabb slágere, a Jó reggelt, boldogság! újra jókedvvel tölt majd el, és hirtelen bizakodóan nézel a jövőbe.

A Jó reggelt, boldogság! című dalban Horváth Boldi szép jövőről és diófákról énekel, amelyek rengeteg szép emléket idéznek benne. Sírást, örömet, gyerekkort, kamaszkort és mindent, ami egykor idilli, felhőtlen és gondtalan volt. A dalt hallgatva újra átjár minket ez az életérzés, amiről nem szabad lemondanunk még akkor sem, ha az elmúlt időszak elég borús volt.

A dalból készült klipet a zenekar egyébként a Balaton mellett, a Káli-medencében forgatta, ugyancsak vidám hangulatban, ami sugárzik is róluk.

A fiúk egyébként elég optimistán vészelték át a járvány korlátozásaival járó időszakot, amit jól bizonyít, hogy a dal már korábban megszületett.

– Régóta meg voltak írva a dal alapjai és tudtuk, hogy a covid vége felé (legyen igazam) és nyár környékén szeretnénk időzíteni a megjelenést – mondta Horváth Boldi. – Sokkal felszabadultabbak vagyunk, mint egy éve ilyenkor, és ezt ezzel a dallal szerettük volna kiénekelni magunkból.

Forrás: borsonline.hu

A dalban egyébként egy ütős rapbetétet hallhatunk Fura Csé-től, azaz Molnár Csabától, akit a Follow the Flow frontembereként rengetegen ismernek rapperként, szövegíróként, dalszerzőként.

– Csabival pár éve barátkoztam össze egy zenész bulizás alkalmával és kiderült, hogy szeretjük egymás cuccait. Az egyik legügyesebb szövegíró a korosztályában, és nagyon jó, saját karakterrel bíró rapper, rengeteget ad a dalhoz, örülök, hogy vele sikerült összehozni ezt a közös munkát – folytatta Boldi.

A Kelemen Kabátban tagjai a Covid-időszak alatt sem vesztettek optimizmusukból, és amellett, hogy mindegyikőjük igyekezett helytállni és a zenén kívül más kereseti lehetőséget keresni, a családjukkal, szeretteikkel és alkotással töltötték a kényszerpihenő időszakát, aminek az eredményét remélik, hogy hamarosan megoszthatják a rajongóikkal.

– Beoltva várjuk az esetleges koncertlehetőségeket, bízunk benne, hogy nyáron színpadra tudunk állni. Lassan összeáll a 2021 koncertműsor, rengeteget próbálunk, és reménykedve várjuk a kormány enyhítő intézkedéseit – árulta el Boldi.

Nyitókép: freepic

Forrás: borsonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva