2020.03.02. 00:34
Utazás ajándékba? Miért is ne!
Hirdetés - Egyre nagyobb kultusza van az élményajándékoknak. Legyen az két színházjegy vagy egy hétvége valamelyik wellness szállodában, nagyobb örömöt tud okozni, mint egy újabb sál vagy pizsama szett. Segítünk abban, hogy mit gondolj át, ha utazással szeretnéd meglepni valamelyik szerettedet.

Ha külföldi üdüléssel szeretnél meglepetést szerezni, akkor van pár dolog, amit mindenképpen érdemes átgondolni, mielőtt belevágsz. Először is el kell döntened, hogy milyen típusú utazásra gondoltál. Egy hosszú hétvégére, vagy tengerparti nyaralásra, esetleg egy szuper körutazásra? Illetve mennyi az az összeg, amelyet rá tudsz szánni. Ezek a legfontosabb kérdések, mielőtt tovább gondolkozol.

Utazás ajándékba

A külföldi ajándék utaknál úgy illik, ha az ajándékozó biztosítja a szállást és az utazást is. Így az első lépés, miután kigondoltad a célállomást, az az, hogy lefoglald a repjegyet. A költségeken csökkenthetsz, ha fapados járatot nézel. Nyugi, az öröm így is ugyan olyan nagy lesz! Ha megvan az időpont és a repjegy, akkor a szállásajánlatokat kell, hogy megnézd. Itt is sok lehetőség van. Lefoglalhatsz drágább, több csillagos szállodát, vagy akár kibérelhetsz airbnb-s kis lakást arra a pár napra. De vannak olyan cégek, akik kedvezményes kuponokkal foglalkoznak. Itt is találhatsz remek szállásokat, töredék áron.

Az ajándékba adott utazást is át tudjuk adni csomagolásban, annál nagyobb lesz a meglepetés

Az ajándékba adott utazást is át tudjuk adni csomagolásban, annál nagyobb lesz a meglepetés

A kis apróságok

Amit még feltétlenül neked kell átgondolni és megszervezni, az a reptéri transzfer. Nézd meg, hogy a kiszemelt ország melyik repülőterére érkezik majd az ajándékozott és azt is, hogy onnan hogyan jut a szállásig. Lehet, hogy a hotelből tudnak transzfert biztosítani, de akár taxival vagy távolsági autóbusszal lehet a szállást megközelíteni. A Ferihegyi reptéren van lehetőség a reptéri parkolóban hagyni az autót, akár hosszabb időre is. Jó tudni, hogy a Ferihegyi parkolást biztosíthatjuk mi is már jó előre. Online lefoglalhatjuk a helyet, akár az utazás előtt 12 hónappal, és azonnal ki is fizethetjük azt. Nem kell tartanod attól, hogy az autó a reptéren marad az utazás végéig, az őrzött parkolóban biztonságba lehet a családi járgány.

A tökéletes csomagolás

Ha mindent sikerült lefoglalni, akkor jön a csomagolás. Érdemes a dokumentumokat kinyomtatva egy szép dossziéban átadni, vagy akár mi magunk készíthetünk egy utalványt, amin feltüntethetjük az utazási helyet és az időpontot. Létezik olyan cég is, ahol nem kell előre kigondolni, az uticélt, hanem csak meghatározzuk, hogy mennyi összeget szeretnénk az ajándékra költeni, az kerül átutalásra. Cserébe kapunk egy csodás utalványt a befizetett összegről és az ajándékozott majd kiválasztja a számára tetsző utazást.

Választd bármelyik megoldást is, hatalmas meglepetés és örök emlék lesz az utazás.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva