Tóth B. Zsuzsa/veol.hu | 2022.04.13. 06:00
Véget ért a balatoni csata
Észak feszült dél ellen az első Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) Balaton VIP-versenyén.

A díjátadón osztották ki a „Napi legnagyobb hal” kategória trófeáit az arra jogosult versenyzőknek, külön elismerést kaptak a 20 kilogrammnál nagyobb halat horgászók, és más kategóriákban is díjazták a teljesítményt. A TOP 5 hal versenyben az északi parti csapatok között harmadik helyen végzett a Wave Fishing Products, a második a Pelsoholic lett, első a DNS Baits. Az összefogást tekintve az északi parti csapatok között harmadik a HNV Baits, második a DNS Baits, első helyen végzett a Bait Bait.

Dobogón az első Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny Balaton VIP-versenyének legjobbjai
Fotó: szervezők

 

A TOP 5 versenyben a déli parti csapatok között harmadik helyre került a Bait Bait, másodikként a Wave Fishing Products kapott jutalmat, első helyen végzett a Pelsoholic. Az összfogást tekintve a déli parti csapatok között harmadik helyezést ért el a Bio Carp Baits, másodikat a Pelsoholic, első a Wave Fishing Products lett. Különdíjat kaptak a rekordteljesítmények is, a legnagyobb tükörponty egy 19,2 kilo­grammos példány volt, amit a Bait Bait déli csapata fogott ki. A legnagyobb tőpontyot az M Baits északi csapata fogta, 27 kilogrammos példányt akasztottak horogra.

A cégek összetett versenyének végeredménye szerint a negyedik helyezett a DNS Baits, harmadik helyezett a Pelsoholic, második a Wave Fishing Product. Az NBBH Balaton VIP-versenyén az összesített verseny első helyezettje a Bait Bait.

 

Forrás: veol.hu
Nyitókép: Az északi 12-es csapat Badacsonylábdihegyen – Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva