2019.01.06. 10:00
Végre itt az app túrázóknak
Szeretsz kirándulni, túrázni? Végre megjelent az ingyenesen letölthető, nem csak Magyarországon használható Természetjáró app. 

Az ingyenes túra applikációt „Természetjáró” néven találod a Google Play Store-ban és az App Store-ban. Az alkalmazás az első helyen van a magyar Apple „App Store Travel” kategóriájában és a Google Play Store „Utazás és helyi információk” kategóriájában is.

  • Több száz ajánlott túra nehézség, távolság és hossz szerint szűrhetően gyalogtúrázóknak, kerékpárosoknak és vízitúrázóknak, rengeteg praktikus adattal, a természetföldrajzi és kulturális háttérrel, az útba eső látnivalókkal, minőségi fényképekkel és a megközelítésre vonatkozó információkkal.
  • Ezernyi ajánlott látnivaló országszerte, köztük épített kilátók, természetes kilátópontok, kisvasutak, várak és múzeumok, mindegyikről részletes ismertetővel, minőségi fényképekkel és megközelítési információkkal.
  • Az Országos Kéktúra, a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra és az Alföldi Kéktúra teljes útvonala a hivatalos nyomvonallal, szakaszolással, a látnivalókkal, szállásokkal és pecsételőhelyekkel.

  • Időjárás-előrejelzés a választott területre vonatkozóan.
  • Hasznos beépített eszközök: magasságmérő, csúcskereső, iránytű, dőlésszögmérő, QR-kód olvasó.
  • Telefonos segélyhívás közvetlenül az appból, az aktuális pozíciód kijelzésével
Forrás: Magyar Természetjáró Szövetség
Nyitókép:pexels

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva