likeBalaton.hu | 2020.12.03. 15:11
Végre újra síelhetünk Eplényben!
Vártad már a lehetőséget, hogy újra síelj vagy snowboardozz? Az eplényi Síaréna december 3-án csütörtökön megnyitja két pályáját a sportolni vágyók előtt, az A1-es és a T2-es tanulópályán lehet boldogan siklani.

A T1-es tanulópályát nemrégen már megnyitották a gyermekek számára ingyenesen, és utána is folytatódott a hóágyúzás. Így az A1-es sípályát és a T2-es tanulópályát átlagosan 60 cm-es hóréteggel december 3-án 11:00-kor megnyitják.

Az aréna dolgozói gondoskodnak arról, hogy a sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél ne alakulhasson ki tömeg, hogy mindenki biztonságban legyen az intézkedéseink betartása mellett. Felügyeletük alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon, a szabad levegőn. Tehát a távolságtartással nem lesz probléma. A biztonság maximalizálása érdekében extra fertőtlenítőpontokat helyeztek ki a sípálya területén. Emellett arra kérnek minden kedves vendéget, hogy a hatályos járványügyi szabályozásoknak tegyen eleget a létesítményben való tartózkodás teljes időtartama során és így hódoljon ennek az egyéni sportnak.

Fotó: Facebook/Intersport Síaréna Eplény

Tehát a kesztyű mellett védőmaszk, vagy csősál viselése, illetve mndenki igyekezzen kerülni a tömörülést. A maszk és a kesztyű viselése itt még jól is fog esni, hiszen a társulatnak sikerült igazi téli idillt varázsolnia a pályákra!

A felszállításról az Audi E-Tron Négyüléses Felvonó és a T1 oktatólift gondoskodik majd. A sífelvonóknál és a felvonók használata közben kötelező a símaszk, vagy egyéb maszk, valamint a síkesztyű használata. A szociális helyiségekben szintén kötelező a maszk használata.

Üzemelni fog az Intersport Síkölcsönző és a Quattro Síiskola. A síkölcsönző zárt légterében viszont nem lehet tartózkodni, a vendégek kiszolgálása a kölcsönző bejárati ajtaja mellett lévő kiadóablakon át történik. Mindenkit arra kérnek, hogy tartsák be a másfél méteres távolságot.

Tehát síléceket felcsatolni, és irány a szabad levegő és az eplényi Síaréna!

Fotó: Facebook/Intersport Síaréna Eplény

Nyitókép: Intersport Síaréna Eplény

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva