likeBalaton.hu | 2022.04.10. 08:00
Vennéd? Ilyen egy félmilliárdot érő füredi villa, megfizethetetlen panorámával
Minden, mi szem-szájnak ingere megtalálható ebben a füredi luxus ingatlanban. Csodás panoráma, úszómedence, jacuzzi, fantasztikus terasz... Vennéd?

“Balatonfüreden káprázatos, balatoni körpanorámával rendelkező luxus villát kínálok megvételre. A háromszintes, 2004-ben épült ingatlan lakófelülete 350 nm, ehhez kapcsolódik egy 150 nm-es, 3 részre tagolt terasz. A kertkapcsolatos alsó szinten egy télen-nyáron működő wellness részleg került kialakításra úszómedencével, jacuzzival, fürdőszobával. Ezen a szinten található a látványos borospince, illetve tároló egységek, gépház. A középső szinten kapott helyet a tágas nappali, amerikai konyha-étkező.

A jól átgondolt közös tér kifejezetten hangulatos, az anyagfelhasználás egyedi, és igényes (cseresznyefából készült üveg tolóajtó, kerámia kandalló). A felső szinten egy tágas lakosztály található, mindenhol jelen van a hatalmas üvegfelületeken beáramló fény.

A villaépületben helyet kapott egy elszeparált vendég apartman: konyha, nappali, szoba, fürdőszoba.

A fűtés Buderus gázkazán, padlófűtéssel és radiátorokkal megoldott. További extrák: központi porszívó, klíma, riasztó-és öntözőrendszer…”

Forrás: ingatlanbazar.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva