2020.01.17. 11:11
Veszélyes nyári "szerelem" - apa és fia együtt futtatták élettársaikat a Balatonon, a vendégeket meg is lopták
Két büntetett előéletű férfi, apa és fia tavaly nyáron elhatározták, hogy három prostitúciós tevékenységet folytató nőismerősük – akik közül ketten az élettársaik voltak – bevételeiből fognak megélni.

Szállást foglaltak Siófokon, és egy üres telken lakókocsit is felállítottak. Az egyik nő jól beszélt idegen nyelveket, ezért a másik nő internetes oldalakon közzétett hirdetésére jelentkező külföldi kuncsaftok esetében ő szervezte meg a találkozókat. A nők a prostitúcióval megszerzett pénz egy részét átadták a két férfinak, a másik részét velük közösen felélték.

A két férfi a nőkkel megállapodott abban is, hogy a vendégeiket megpróbálják kifosztani úgy, hogy a fürdőben elterelik a kuncsaftok figyelmét, ezalatt az őrizetlenül hagyott értékeiket elveszik. Egy német vendégtől mintegy 200 ezer forint készpénzt szereztek így meg.

A két férfi más vagyon elleni bűncselekményeket is elkövetett Siófokon, besurrantak egy közeli panzióba, ahonnan az egyik szállóvendégtől tabletet és mobiltelefont loptak, majd egy lengyel pár gépkocsijának feltörésével 300 forintot és laptopot zsákmányoltak. A Siófoki Járási Ügyészség lopás, kitartottság bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a két letartóztatásban lévő férfi, valamint a két nő ellen. A férfiak esetében fegyház- illetve börtönbüntetést javasol az ügyészség.

Forrás: Sonline.hu

Nyitókép: Illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva