likeBalaton.hu, Keszey Ágnes | 2020.07.26. 17:06
Személyvonat gázolt el egy autót Keszthelyen (frissítve)
Autónak ütközött egy személyvonat Keszthelyen, a kocsi hátulját érte el a mozdony.

 

Mint ahogy a rendőrség korábban hírül adta, egy személyautó hátuljának ütközött egy személyvonat Keszthelyen, a Fenéki út közelében, a szabadstrandnál. A baleset miatt a fürdőhely nem közelíthető meg a síneken keresztül. Ez egyébként egy jelzőlámpa és sorompó nélküli kereszteződés. Kollégánk a helyszínen tartózkodik, s jelenlegi információi szerint az ütközésben a gépjárműben utazó három fő közül ketten szenvedtek könnyű sérülést. Az autó hátsó része teljesen megrongálódott. A Balatonszentgyörgy – Győr között közlekedő vonat már nincs a helyszínen, az kis mértékben rongálódott csak.

Kollégánk képei a helyszínről Fotó: Keszey Ágnes

Előzmények

Vasárnap délután a Balatonszentgyörgyről Győrbe tartó InterRégió vonat (9696-os vonat) Keszthelyen egy andráskeresztes átjáróban összeütközött egy autóval. A személyautó hátuljának ütközött a személyvonat a Fenéki út közelében, a szabadstrandnál. Hárman utaztak az autóban, amely nem maradt a sínen. A keszthelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a bajba került kocsit. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

A Csík Ferenc sétánynál forgalmi torlódás várható, a forgalomkorlátozás a helyszíni szemle időtartama alatt, várhatóan több mint két órán keresztül fog tartani. Lassú haladás lehetséges.

A balesetben nem sérült meg senki. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 20 óráig – Balatonszentgyörgy és Keszthely között pótlóbuszok közlekednek.

A Balatonszentgyörgy-Tapolca vonalon, valamint a déli parton közlekedő, Keszthelyről induló távolsági vonatoknál késésekre kell számítani vasárnap este.

Fotó: Keszey Ágnes

Kiemelt képünk illusztráció.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva