2018.10.19. 15:00
Zene, vásári forgatag, Halloween parti
A hosszú hétvégén is sok program vár a Balaton-partra érkezőkre. Mindenki kedve szerint válogathat a koncertek, a gasztronómiai különlegességek között, sodródhat a kirakodóvásár forgatagában, de akár egy halloween-partira is benézhet.

Biosütőtök nap a Krisna-völgyben

Ősszel a táj vöröses színben pompázik a Krisna-völgyben. Ilyenkor érik be az itt termesztett biosütőtök, ami a völgyben élő Krisna-tudatú hívők egyik fő téli tápláléka. Készítenek belőle krémlevest, indiai zöldséges egytálételt, vagy fűszeres bundában sütik ki, de lehet ital és édesség alapanyaga is.

Októberi Vásári Forgatag és Utcabál

A hosszú hétvégén utcabál és vásári forgatag várja a vendégeket Zalakaroson. A rendezvény ideje alatt a Gyógyfürdő téren kirakodóvásár, kézművesek bemutatói és borházak várják a Vendégeket! A programokra a belépés ingyenes!

 

Bikini koncert

Vasárnap este a Bikini zenekar másfél órás nagykoncertje alatt kóstolhatjuk meg a sült süllőt, vagy válogathatunk a kézműves portékák között a szigligeti strandon.

 

Aréna: The Show

Extra hangzás, egyedi látványvilág és számos elképesztő showelem, 12 fellépő közreműködésével a Veszprém Arénába!

 

Halloween Party Fonyódon

A tök jó nap zárása után Fonyódon, a Dísz téren rendezik meg a jelmezes Halloween Partyt retro diszkóval! A legjobb jelmezeket díjazzák!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva