2019.08.03. 00:37
Zenében nem lesz hiány a hétvégén a Balatonnál
A programok tekintetében továbbra is bőséges a választék, és bár az időjárás olykor megviccel bennünket, ne hagyjuk, hogy emiatt lemaradjunk egy jó borfesztiválról vagy szabadtéri koncertről. Csak legyen nálunk esőkabát, s máris indulhat a buli!

Paloznaki Jazzpiknik (augusztus 1–3., Paloznak)

Aki a nyár egyik leghangulatosabb fesztiválját keresi, évek óta Paloznakon találja magát, ahol a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a nagykoncert-élményig minden megvan, s közben ki sem kell mozdulnunk az apró, de annál színesebb balatoni faluból. Ebben az évben fellép többek között a The Jacksons, az Adani&Wolf, a The Brand New Heavies és Maceo Parker is.

Gourmet&Sörfeszt Zamárdiban (augusztus 1–4., Zamárdi)

Augusztus 2. a sör világnapja! A szervezők a Balaton legnagyobb szabadstrandján változatos programokkal megfűszerezve várják az érdeklődőket: minőségi gasztronómia, elképesztő sörválaszték, Korda György és Balázs Klári-, valamint Varga Viktor- és Csonka András-koncert is lesz.

I. Lélek-Zene fesztivál (augusztus 2–4., Balatonalmádi)

Ezen a rendezvényen fúvós, valamint középkori és reneszánsz zenét hallgathatsz a XVI-XVIII. századból. Igazi zenei kuriózum vár rád! A kamarazenei koncertek ingyenesek, egy különleges helyszínen, az almádi Szent Imre-templomban élheted át mindezt.

Omega-nagykoncert (augusztus 3., Balatonlelle)

Tűzvihar turnéjukon a progresszívebb időszak dalait szólaltatják meg modern, lüktető hangszereléssel, de műsorukban felcsendülnek majd a legnagyobb slágerek is, különleges hang- és látványelemek kíséretében.

Az Omega zenéjének ma is hihetetlen ereje van. A fiatalabb zenészekkel kiegészült együttes mindig képes megújulni, s zenéjükkel a legifjabb generációk tagjait is képesek meghódítani.

 

Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva