BalatonKörDeszka
Helyszín Balatonszemes,
Időpont
Mi a közös abban, hogy az emberek az életüket a zenének szentelik és abban, hogy emberek körbedeszkázzák a Balatont? Mindkettő őrültség és mindkettő szenvedély. A Nagyon Balaton Official a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül ezzel a kezdeményezéssel szeretné támogatni a vihartvert zeneipar szereplőit.

A szervezők a deszkázás szenvedélyével szeretnének segíteni a zenét életben tartani és megelőzni hogy zenészek, szakemberek hagyják maguk mögött a szakmájukat és a zene iránti szenvedélyüket.

A jelenleg viharvert zeneipari szereplőket úgy támogatják a FÁBIÁN JULI Emlékalapítványon keresztül, hogy körbe gördeszkázzák a Balatont.
Aki nem szeretne deszkázni, annak nem muszáj, lehet így is támogatója az ügynek, ha követi az eseményt a közösségi oldalán. A szervezők tervei szerint rengeteg videóval jelentkeznek előtte, alatta és utána is, a lelki támogatás pedig mindenkinek jól jön.

Szeretnék, hogy minél többen deszkázzák körbe (akár csak egy szakaszon) a Balatont és támogassák a magyar zene sokszínűségét és a tehetségek pályaelhagyásának megelőzését, ahogy lehetőségük van: anyagilag, sporttal vagy virtuális részvételükkel.

A projekt ötletgazdája Horváth Renátó, maga is a zeneiparban dolgozik közel 15 éve, az eastaste.net ügynökség, BalconyTV Budapest alapítója és a Budapest Showcase Hub, Banding projektek társalapítója. 10 éves kora óta gördeszkázik.

Partner: a MOL Nagyon Balaton

FONTOS: Aki deszkázni megy, azt saját felelősségére teszi. A szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak a csatlakozók testi épségéért. Védőfelszerelést – bukókisasokot, térd- és könyökvédőt, megfelelő öltözetet – javasolt viselni!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva