csupasport.hu | 2021.09.05. 12:00
Lubics Szilviát elütötte egy autó a balatoni Szőlőskörön
Szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett a Szőlőskörön a világ egyik legjobb ultrafutója, a kórházból már kiengedték a vizsgálatok után, de nehezen tud szabadulni a gondolattól, hogy mekkora baj történhetett volna.

Sokkal rosszabbul is végződhetett volna Lubics Szilvia szombat délutáni balesete, ahogy az ultrafutó beszámolt róla közösségi oldalán. A Szőlőskör 50 kilométeres versenyén indult, és 35 kilométernél, Balatonakalinál hátulról egyszer csak egy nagy ütést érzett: az aszfaltra került, beütötte a fejét, azt sem tudta, mi történt. A futótársak azonnal a segítségére siettek, szerencsére nem vesztette el az eszméletét, de a mentőben rátört a sírás, mert eszébe jutott, mi történhetett volna. A veszprémi kórházban kiderült, zúzódásokkal és kisebb fejsérüléssel megúszta.

Lubics Szilvia nemrégen a Megszállottak napján mesélt élményekről, tervekről Balatonalmádiban
Fotó: Szücs Ildikó

Ami különösen szomorú, hogy futóverseny összes indulója, így Lubics Szilvia is mindent úgy tett, ahogy a szabályok megkövetelték, jól látható táblák jelezték, hogy az autósoknak figyelniük kell, és a baleset egy jól belátható, egyenes útszakaszon történt. Ráadásul mint utólag kiderült, az autóvezetőnél nem stimmelt minden.

Nemrég sarokműtétje volt Lubicsnak, most a baleset miatt került kórházba, remélhetőleg mégis olyan őszt futhat, amilyet tervezett magának.

Forrás: Csupasport.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva