KLASSZ a pARTon!
Helyszín Dörgicse,
Időpont
Idén július 12. - augusztus 30. között rendezik meg a KLASSZ a pARTon ! 2019 fesztivál - Nyáresti koncertek Érdi Tamás zongoraművésszel és barátaival című eseménysorozatot.

A KLASSZ a pARTon! klasszikus zenei fesztivált 2015-ben alapította Érdi Tamás Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, aki emberi és művészi példát mutat a fiataloknak, hiszen látáshiánya ellenére az élvonalbeli zongoristák között tartják számon.

A fesztivál rendezője a Cimbora Alapítvány, az Egészséges és Kulturált Gyermekekért. Az Alapítvány munkatársai az elmúlt közel 30 évben számtalan kulturális gyerekprogramot és fesztivált szerveztek a hajdani televíziós Cimbora műsor szellemében.

A KLASSZ a pARTon! fesztivál megrendezésével több célt tűztek ki maguk elé

  • a klasszikus zene népszerűsítését,
  • több generáció megszólítását,
  • fiatal tehetségek bemutatását,
  • az ingyenesség biztosításával a kultúrához való széleskörű hozzáférés lehetőségét,
  • a minőségi turizmus fejlesztését

2019-ben öt éves lett a KLASSZ a pARTon! fesztivál. Négy év alatt megduplázódott koncertjeink száma, a települések és a közönség lelkes támogatása, valamint a sikeres pályázatoknak köszönhetően. Tavaly már külföldön is, Pozsonyban – és Európa jövő évi kulturális fővárosában – Rijekában is rendeztek koncerteket.

Programok:

DÖRGICSE, Landhaus Dörgicse
augusztus 25., 20 óra Érdi Tamás zongoraművész

DÖRGICSE, Alsódörgicsei Evangélikus templom
augusztus 29. , 20 óra Bach Kamarakórus, München és a Simplicissimus Kamaraegyüttes, Németh Zsombor ( barokk hegedű), Virág Mátyás (barokk cselló), vezényel: Felix Mayer

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva