borsonline.hu | 2021.07.31. 10:00
Ördög Nóráék minden pénzüket a balatoni kisboltjukba ölték
Ördög Nóra és Nánási Pál hitelt vettek fel és minden spórolt pénzüket belefektették, hogy több lábon tudjanak állni és kisboltot nyithassanak a Balatonnál. Mint kiderült, a sztárpár nem csak rengeteg időt, hanem rengeteg pénzt is beletett az üzletbe.

Nemrégiben nyitotta meg Balatonakarattyán új és nagyobb boltját Ördög Nóra és Nánási Pál, ezzel csökkentve a nyomást az első egységen. Arról eddig is tudtunk, hogy a műsorvezető és a fotós szinte mindenüket feltették a vállalkozásra, összegszerűen azonban csak most derült ki a befektetés mértéke.

Nóriék a Forbes legújabb számában árulták el, hogy mintegy 31 millió forintos folyószámlahitelt vettek fel annak érdekében, hogy olyan boltot nyithassanak, mint amilyet megálmodtak maguknak. Emellett elmondásuk szerint minden megtakarított pénzüket, nagyjából 30-40 millió forintot is ezekre az üzletekre költötték. Arról nem is beszélve, hogy sok szponzorok által biztosított terméket és szolgáltatást is kapnak, amiért megjelenésekkel fizetnek. Nánásiék a mai napig dolgoznak az üzleten és minden plusz bevételüket az üzletek fejlesztésébe és azok kínálatának növelésébe próbálják fektetni.

– Ugyan szépen termelnek, de azóta is loholunk magunk után – mondta Nóri a Forbes-nak arra utalva, hogy valószínűleg még mindig nem nyereségesek a befektetéseik. Ennek ellenére boltjaik kifejezetten népszerűek. Sőt, ők is örömüket lelik a vásárlók kiszolgálásában és a sürgés-forgásban.

A balatonakarattyai Nekem a Balaton bolt
Fotó: Szücs Ildikó

– Az nem munka, hogy szép ruhában beszélsz a tévében, és mórikálod magad, ahogy az sem, hogy a Nánási Pál meztelen nőket fotóz. De ha felépítesz valamit, és beállsz a kasszába, az emberek két ismert embert látnak dolgozni, sokkal jobban tudnak azonosulni – mondta Ördög Nóra az üzleti lapnak, amely hasábjain az is kiderül, hogy a sztárpár közös cége, a Voiceforce Kft. a tavalyi évben 212 millió forintos bevételt termelt. Nánásiék saját bevallása szerint ennek nagyjából fele az előadói tevékenységükhöz, a másik fele pedig a kisbolthoz köthető.

Bár még talán nem nyereségesek a kisboltok, ez a vállalkozások első éveiben egyáltalán nem elvárás. Sőt, az lenne a csoda, ha egyből mesés vagyont termelnének a tulajdonosoknak. Nánásiék fizikai és online üzletei azonban nagyon szépen fejlődnek és hosszútávon minden bizonnyal stabil megélhetést biztosítanak majd a híres házaspárnak, így remélhetőleg a hitel visszafizetése sem jelent majd problémát számukra.

Forrás: borsonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva