LikeBalaton | 2021.10.03. 09:18
Teljes útzár van Balatonakarattyánál- frissítés: újra járható az útszakasz
Baleset miatt elterelésre számítsanak a közlekedők Balatonakarattyánál. A rendőrség 10 órakor kiadott tájékoztatása szerint feloldották a korlátozást, így újra járható a 71-es út.

Két személyautó ütközött össze a 71-es s főúton, Balatonakarattya határában. A 6-os km-nél teljes útzár van érvényben, kerülni a 710-es főút felé lehet-közölte az Útinform.
A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint frontálisan ütközött össze két személyautó Balatonakarattyán, a Rákóczi úton. A balesethez a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, amelyet a munkálatok idejére teljes szélességében lezártak. Az esethez mentőhelikopter is érkezett.
A rendőrség közölte: személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2021. október 3-án 8 óra 24 perckor a 71-es főúton, Balatonakarattya belterületén. Az elsődleges információk szerint két személygépkocsi frontálisan ütközött össze. A balesetben egy ember súlyos, kettő könnyű sérülést szenvedett.
A rendőrség újabb- tíz órakor kiadott tájékoztatása szerint -az elsődleges adatokhoz képest a balesetben sérültek száma nőtt, a jelenlegi adatok szerint összesen öten sérültek meg: egy ember súlyosan, négyen könnyebben. Mindannyiukat kórházba szállították. Volt, akit mentőhelikopterrel.
A főút balesettel érintett szakaszán 9 óra 58 perckor megindulhatott a forgalom.

Forrás : utinform.hu, katasztrofavedelem.hu, police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva