likeBalaton.hu | 2022.11.11. 12:00
Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott
Jogsija nem volt a sofőrnek, ráadásul gázolajjal szennyezett gumicsövek, műanyag kannák, egy feszítővas, egy másik gépkocsi akkumulátora és katalizátora rejtőzött az autóban.

Katalizátor is volt a csomagtartóban

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását a 44 éves kecskéméi elkövetőnek.

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.
Az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a 44 éves kecskeméti lakos gépkocsijából előkerültek gázolajjal szennyezett gumicsövek, műanyag kannák, illetve egy feszítővas is, továbbá az egyenruhások a járműben elrejtve megtalálták egy másik gépkocsi akkumulátorát és katalizátorát is. Felmerült a gyanú, hogy ezek a tárgyak bűncselekmény elkövetéséből származnak.

Forrás: police.hu

Az egyenruhások a férfit ezután elfogták, majd előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra. A nyomozók ezután őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták és kezdeményezték az illetékes ügyészségen a letartóztatásának indítványozását.

Forrás: police.hu

A tettes ellen többrendbeli lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Tömegközlekedéssel is eljuthatsz a Balatonra! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

Nyitókép: shutterstock
Forrás: police.hu



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva