veol.hu/Sági Ági | 2021.02.12. 15:00
Balatonalmádiban is van Valentin-napi szelfipont
"Almádiban csak boldog lehet az ember" jeligével két fotópontot hozott létre Balatonalmádi Város Önkormányzata, Balatonalmádi Városgondnoksága, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár, a Balatonalmádi Turisztikai Egyesület, valamint a Nők a Balatonért Almádi Csoportja közös összefogással.

– A kezdeményezés célja, hogy a nehéz időkben is mosolyt csaljunk az arcokra úgy, hogy közben a járvány­ügyi szabályok sem sérülnek. Abban bízunk, hogy az itt megörökített szép emlékek lélekben közelebb hozzák egymáshoz az embereket – mondta el lapunknak Kovács-Árvai Ágnes, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár művelődésszervezője.

A város szívében, a Szent István parkban található Va­len­tin-napi szelfipad nem csak a szerelmeseket ihleti meg. A borostyánnal ölelt boltív alatt piros szívecskék és masnik között mosolygós almádi fotók készülhetnek. A szervezők azt remélik, sokan keresik fel a fotópontokat, mindegy, hogy szerelmessel, testvérrel, baráttal, szülővel, nagyszülővel, kutyával vagy macskával, a lényeg, hogy sok mosolygós kép szülessen.

Valentin-napi szelfipad a város szívében
Fotó: Balatonalmádi Önkormáynzat

A szervezők a másik fotópontot sétatávolságra, a part felé, a Szent Erzsébet ligetben alakították ki. A Balatonalmádi Turisztikai Egyesület által itt létrehozott festőpavilon hamvazószerdáig színes farsangi hangulatban várja a látogatókat.

– A fotópontok időszakosan működnek, és mindig az alkalomhoz illő öltözéket kapnak. Aki siet, ezen a hétvégén még elkészítheti egyedi almádi fotóját. Aki lemarad, az se bánja, mert húsvétkor a festőpavilon és a szelfipad újra várja majd – tette hozzá Kovács-Árvai Ágnes.

Forrás: Veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva