likeBalaton.hu | 2021.08.24. 08:00
Extrém sportok bemutatója Balatonalmádiban
Maradj lendületben! A Megszállottak klubja különleges sportnapra hívja az extrém sport kedvelőit augusztus 29-én Balatonalmádiba a BSE sporttelepre. A különleges esemény a sportparkon kívül még a pálya melletti vízterületen és a parton zajlik. Házigazda Fenyő Iván színművész lesz.

A Megszállottak napja elnevezésű rendezvényen az ország neves extrém sportolói mutatkoznak be és rövid betekintést engednek a sportágukba. Többek között lesz helikopteres bemutató, de kaszkadőrök, íjászok és lovasok is tartanak izgalmas bemutatókat. Eljön Takács Máté világbajnok íjász, helikopterrel ifj. Sörös Lajos repül, és lesz SUP-oktatás Németh Zsolttal.

Rendeznek családi futóversenyt, de ki lehet próbálni a vitorlázást Kopár István háromszoros fölkerülővel, vagy Majthényi Domokos világbajnokkal is.

Kopár István
Fotó: családi/veol.hu

A programon lesz légibemutató Dolhai Krisztián kétszeres világrekorder pilótával, Besenyei Péter világbajnok műrepülővel, hegedűs Károly világbajnok negyedik helyezettel és Kosztor Lajos repülőépítő és pilótával. Piroch Gábor világhírű kaszkadőr a nap folyamán háromszor is tart bemutatót, a programot pódiumbeszélgetések és könyvdedikálás színesíti a Megszállottak Klub tagjaival.

Dolhai Krisztián és saját építésű repülőgépe
Fotó: Szücs Ildikó

A megnyitó 12 órakor lesz a sporttelepen, köszöntőt mond Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár is. A napot pedig könnyűzenei koncert zárja. A rendezvényre a belépés díjtalan.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva